Hyllyt monipuolisesta valikoimasta

Hyllyt jokaiseen tarpeeseen Kontutekiltä. Valikoimistamme löydät myös laadukkaat ja kestävät hyllyt ja varastointiyksikkömallistot, joista muodostuu toimiva ja laadukas ratkaisu monenlaisten tavaroiden ja esineiden säilytykseen ja varastointiin.

Mallistomme hyllyt sopivat arkistoihin, kirjastoihin, toimistoihin, kouluihin, varastoihin, paloasemille, sairaaloihin, lääkäriasemille, urheiluhalleihin ja vapaa-ajankeskuksiin ja kaikkialle missä on tarvetta korkealaatuisille ja kestäville säilytysratkaisuille. Valikoimastamme löytyy sopivat hyllyt myös kotiympäristöön.

Kaikki valikoimamme hyllyt ovat erittäin vahvoja ja tukevia, eivätkä huoju tai notku raskaammin kuormitettuinakaan. Vaikka hyllyt ovat vahvoja ja tukevia, ne on siitä huolimatta helppo koota ja pystyttää. Niiden pystyttämiseen ei tarvita mitään erikoistyökaluja. Perushyllyissä hyllytasot asentuvat paikalleen ilman erillisiä kiinnikkeitä.

Hanki hyllyt jokaiseen kohteeseen

Hyllyt -mallistomme sisältää on erilaisia pientavarahyllyjä, raskaampaan käyttöön suunniteltuja teräshyllyjä ja siirtohyllyjä, joissa on yleensä kahden kiinteän hyllyn välissä kiskoilla liikuteltavia siirtohyllyjä. Siirtohyllyjä liikutellaan joko kampea pyörittämällä tai kahvasta vetämällä. Mallistomme kaikki hyllyt on saatavilla useilla eri mitoilla ja niistä pystytään rakentamaan tarpeitanne vastaava kokonaisuus. Kaikissa hyllyissä on vakiovärinä maalarinvalkoinen RAL 9002, mutta toimitamme hyllyt myös useilla muilla väreillä. Pientavarahyllyihin ja raskaampiin teräshyllyihin on saatavana useita varusteita, kuten vetolaatikoita, ulosvedettäviä hyllytasoja, kansiotukia, hyllyvälin pystyjakajia ja reunatukia.

Hyllyt ja varastointiyksiköt

Teräshyllyjen lisäksi maahantuomme ja myymme Smart Storing tuotemerkin irrallisia varastointiyksiköitä ja lavahyllyihin asennettavia sekä lattiatasossa käytettäviä vetotasoja. Varastointiyksikkö- ja vetotasovalikoimamme on laaja. Vetotasoilla tavarat ovat aina helposti saatavilla ilman, että niitä tarvitsee kurkotella hyllyjen välistä tai lavahyllyn sisältä. Ulosvedetyltä tasolta tavaroiden ottaminen on myös huomattavasti kevyempää ja ergonomisempaa kuin tavaroiden vetäminen hyllyn etuosaan tai nostelu hyllyn takaosasta.

Varastoyksiköt helpottavat tavaroiden käsittelyä ja säilytystä huomattavasti ja parantavat tavaroiden käsittelyssä työskentelyergonomiaa. Lisäksi varastointiyksiköillä säilytystila saadaan paremmin optimoitua ja tila hyödynnettyä tehokkaasti. Lavahyllyjen vetotasot lisäävät etenkin kappaletavaran varastoinnin tehokkuutta ja helpottavat työskentelyä ja tavaroiden hyllystä ottamista ja hyllyyn laittamista. Nämä varastointiratkaisut ovat parhaimmillaan työympäristöissä, joissa erilaisia tavaroita säilytetään suurehkoja määriä hyllyissä ja tavaroita otetaan hyllyistä käyttöön tai tavaroita laitetaan hyllyyn usein. Esimerkiksi varastoissa, konepajoissa, teollisuudessa, varikoilla, huolto- ja varaosaliikkeissä ja kokoonpanolinjoilla varastointiyksiköillä pystytään tehostamaan ja helpottamaan työskentelyä merkittävästi.

Varastointiyksiköiden hyllyt

Varastointiyksiköissä vetotasojen kantavuudet ovat tasomallista riippuen 150 - 200 kg / hyllytaso. Vetotasot ovat mallista riippuen joko 70 % tai 100 % ulosvedettäviä ja tasot voidaan vetää ulos mallista riippuen joko varastointiyksikön etupuolelta, yksikön takaa tai molemmilta puolilta. Varastointiyksiköistä on useita malleja, joissa on 3 - 9 vetotasoa / yksikkö ja vetotasot ovat joko ilman lukitusta tai sitten lukittavia, jolloin tason saa liikkeelle vivusta vapauttamalla. Kuulalaakeroidut vetotasot liikkuvat maksikuormallakin kevyesti. Vetotasojen vakiokoko on EUR-lavakoko 1200 x 800 mm. Tasojen päällä tavarat voidaan säilyttää joko irrallaan tai esimerkiksi muovilaatikoissa. Varastointiyksiköt on myös mahdollista varustaa kattotasolla, jolloin varastointiyksikön yläosa saadaan hyötykäyttöön. Varastointiyksikköön voidaan asentaa lisäksi seinät, katto ja ovi, jolloin tavaroille saadaan suljettu säilytyspaikka. Varastointiyksiköt voidaan varustaa myös pyörillä tai trukin haarukkatunneleilla, jolloin yksikön siirtely on helppoa. Varastointiyksiköihin saa ulkosivulle asenettua työkalupaneeleita, jolloin työympäristössä tarvittavat työkalut ovat helposti saatavilla.

Hyllyt raskaalle tavaralle

Vetotasoyksiköiden lisäksi meillä on laaja valikoima myös lavahyllyihin asennettavia vetotasoja, joiden kantavuudet ovat mallista riippuen 200 - 1000 kg. Tasot ovat joko 70 % tai 100 % ulosvedettäviä. Vetotasoja on avonaisella rakenteella, jolloin niitä käytetään laittamalla kuormalava tason päälle ja hyllytasolla varustettuna, jolloin vetotasoja voidaan käyttää niin, että niiden päälle kuormataan tavaraa esimerkiksi muovilaatikoissa tai irrallaan tai vetotasoon voidaan asentaa puinen lavakaulus jakajineen. Vetotasot ovat EUR-lavan kokoa eli 1200 x 800 mm.

Hyllyt ja vetotasot

Valikoimassamme on myös erilaisia lattiaan kiinnitettäviä U-vetotasoja, joiden kantavuus on 800 tai 1000 kg. Ne ovat joko 83 % tai 85 % ulosvedettäviä ja mitoiltaan EURO-lavoille suunniteltuja. Kun lavat varastoidaan lavahyllyn alaosassa näillä vetotasoilla, ei lavan hyllyn alta ulos vetämiseen tarvita pumppukärryä, vaan lava voidaan helposti vetää hyllyn alta esille vetotasolla. Tämä nopeuttaa, keventää ja tehostaa työskentelyä huomattavasti.

Umpinaisella tasolla olevat vetotasot voidaan varustaa lavakauluksilla ja jakajilla tai laittaa vetotasolle muovilaatikot tavaroiden säilytystä varten.

Tilaa tarvitsemasi hyllyt meiltä - Ota yhteyttä tai tee tarjouspyyntö sivustoltamme.