Nokkakärryt ja Kuljetuskärry

Tilaa nokkakärryt ja kuljetuskärry erilaisiin käyttötarpeisiin helposti laajasta tuotevalikoimastamme. Mallistostamme löydät sopivat nokkakärryt eri alojen toimintoihin ja siitä syystä meillä on suuri määrä tyytyväisiä asiakkaita lukuisilla toimialoilla.

Nokkakärry ja kuljetuskärry sopii esimerkiksi seuraaville toimialoille

 • kuljetusliikkeet
 • muuttoliikkeet
 • rakennusliikkeet
 • teollisuusalan yritykset
 • sairaalat
 • puolustusvoimat
 • vapaa-ajan yritykset
 • urheilukeskukset
 • elintarviketeollisuusyritykset 
 • logistiikkayritykset

Nokkakärryt sopivat erilaisten tavaroiden ja kuormien siirtelyyn sekä sisä- että ulkotiloissa. Maahantuomme ja myymme mm. Magliner- ja Sano- alumiinisia nokkakärryjä. Valikoimaamme kuuluu myös paljon erilaisia teräskärryjä. Molemmista kärrymalleista on saatavana sekä kiinteärunkoisia että kokoontaittuvia nokkakärryjä. Kaikki myymämme nokkakärryt ovat erityisesti vaativaan ammattikäyttöön suunniteltuja ja korkealaatuisia, jotka ovat sekä mukavia että turvallisia käyttää ja kulkevat kevyesti raskaillakin kuormilla lastattuina.

Tutustu nokkakärryihin sivustollamme ja pyydä tarjousta haluamistasi tuotteista!

Kiinteärunkoiset- ja kokoontaitettavat nokkakärryt

Kokoontaitettavat nokkakärryt ovat saatavana sekä teräsrunkoisina että alumiiniprofiilirunkoisina. Kokoon taitettuina nokkakärryt menevät säilytettäessä pieneen tilaan, mutta ovat kuitenkin erittäin tukevia ja turvallisia käyttää käyttöasentoon laitettuina. Kokoontaitettavia nokkakärryjä on valikoimassamme useita malleja. Niiden kantavuudet ovat mallista riippuen 75 – 225 kg.

Valikoimassamme on myös paljon erilaisia kiinteärunkoisia kuljetuskärryjä, sekä alumiinirunkoisina että teräsrunkoisina. Kärryjen kantavuudet ovat mallista riippuen 150 - 300 kg. Olemme muun muassa yhdysvaltalaisten Magliner- ja itävaltalaisten Modulkar- alumiinikärryjen maahantuoja Suomessa. Molemmissa tuotemerkeissä on laaja valikoima erilaisia nokkakärrymalleja. Lisäksi näihin moduuleista kasattaviin kuljetuskärryihin on saatavana paljon erilaisia nokka-, kahva-, ja pyörävaihtoehtoja sekä paljon erilaisia lisävarusteita. Esimerkiksi Magliner alumiiniprofiilikärryistä pystymme rakentamaan sinulle mieleisesi kärrymallin, jota voidaan myös myöhemmin käyttötarpeen mukaan muokata. Vaikka alumiinikuljetuskärrymme ovat erittäin kevyitä käyttää, ne ovat todella tukevia, turvallisia ja kestäviä käyttää.

Magliner ja Modulkar kärryjen kantavuudet ovat 225 - 300 kg. Useissa nokkakärryistämme on vakiona porrasliu’ut, jotka helpottavat huomattavasti kuormien kuljettamista portaissa ja kynnyksissä. Magliner alumiiniprofillikärryissä porrasliu’ut ovat lisävarusteena. Alumiininokkakärryihimme on saatavana porrasliukujen lisäksi paljon muitakin lisävarusteita, kuten jatkonokkia, runkolevikkeitä, kääntönokkia, lokasuojat, tynnyripidikkeitä ja tynnyrikoukkuja ja erilaisia nokkakärryjen runkoon kiinnitettäviä tavaralaukkuja. Lisäksi osa kärryistä voidaan varustaa käsijarrulla.

Nokkakärry ja erikoiskärryt

Tavallisten nokkakärryjen lisäksi valikoimassamme on suuri määrä erikoisnokkakärryjä esimerkiksi vesipullojen ja -säiliöiden, tynnyreiden, kaasupullojen, renkaiden kuljettamiseen. Näitä erikoiskärryjä, kuten vesipullokärryjä, tynnyrikärryjä, kaasupullokärryjä ja rengaskärryjä on valikoimassamme useita malleja.

Monitoimikärryt

Valikoimamme kattaa niin nokkakärryt kuin monitoimikärryt. Magliner Gemini Junior, Gemini Senior ja Gemini XL monitoimikärryt voidaan helposti yhdellä vivun painalluksella muuttaa nokkakärryistä lavavaunuksi, joilla voidaan kuljettaa jopa 565 kg tavaraa kerralla. Gemini Junior ja Senior voidaan lisäksi varustaa kärryn runkoon kiinnittyvällä Snap-On lavatasolla, jolloin kärryjen pystyrungosta saadaan lavavaunuasentoa varten umpinainen lavataso.

Gemini XL mallissa lavataso on vakiona. Magliner kolmitoimikärryt ovat näppärä apuväline tavaroiden kuljetukseen, kun tavaroita kuljetetaan erilaissa ympäristöissä ja kuormaa joudutaan kuljettamaan pitkiä matkoja.

Magliner kolmitoimikärryissä on kolme käyttöasentoa:

 1. tavallinen nokkakärry
 2. apupyörällinen kärry, jolloin nokkakärryt ovat nojallaan apupyörästön varassa ja kuorma nojaa kärryihin
 3. lavavaunu

Kolmitoimikärryjen käyttöasentoa on helppo muuttaa tarpeen mukaan. Kolmitoimikärryt ovat kaikissa toiminta-asennoissa tukevia ja turvallisia käyttää.

Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivat nokkakärryt ja muut apuvälineet kappaletavaran, tynnyreiden, vesipullojen ja muiden erikokoisten ja mallisten kuormien siirtelyyn.