Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

Nokkakärryt ja kuljetuskärryt

Nokkakärryt ja muut kuljetuskärryt sopivat erilaisten tavaroiden ja kuormien siirtelyyn sekä sisä- että ulkotiloissa. Kokoontaitettavat kärryt ovat erinomainen ratkaisu useaan erilaiseen tarpeeseen. Maahantuomme ja myymme mm. Magliner- ja Sano- alumiinisia kärryjä. Valikoimaamme kuuluu myös paljon erilaisia teräskärryjä. Molemmista kärrymalleista on saatavana sekä kiinteärunkoisia että kokoontaittuvia kuljetuskärryjä. Kaikki myymämme nokkakärryt ovat erityisesti vaativaan ammattikäyttöön suunniteltuja ja korkealaatuisia, jotka ovat sekä mukavia että turvallisia käyttää ja kulkevat kevyesti raskaillakin kuormilla lastattuina.

Tutustu kärryihin sivustollamme ja pyydä tarjousta haluamistasi tuotteista!

Katso yhteystietomme »

Tuotteemme:

Nokkakärryt ja kuljetuskärryt sopivat esimerkiksi seuraaville toimialoille

 • kuljetusliikkeet
 • muuttoliikkeet
 • rakennusliikkeet
 • teollisuusalan yritykset
 • sairaalat
 • puolustusvoimat
 • vapaa-ajan yritykset
 • urheilukeskukset
 • elintarviketeollisuusyritykset 
 • logistiikkayritykset

Kiinteärunkoiset- ja kokoontaitettavat nokkakärryt

Kokoontaitettavat kärryt ovat saatavana sekä teräsrunkoisina että alumiiniprofiilirunkoisina. Kokoon taitettuina kärryt menevät säilytettäessä pieneen tilaan, mutta ovat kuitenkin erittäin tukevia ja turvallisia käyttää käyttöasentoon laitettuina. Kokoontaitettavia kuljetuskärryjä on valikoimassamme useita malleja. Niiden kantavuudet ovat mallista riippuen 75 – 225 kg.

Valikoimassamme on myös paljon erilaisia kiinteärunkoisia kuljetuskärryjä, sekä alumiinirunkoisina että teräsrunkoisina. Kärryjen kantavuudet ovat mallista riippuen 150 - 300 kg. Olemme muun muassa yhdysvaltalaisten Magliner- ja itävaltalaisten Modulkar- alumiinikärryjen maahantuoja Suomessa. Molemmissa tuotemerkeissä on laaja valikoima erilaisia kärrymalleja. Lisäksi näihin moduuleista kasattaviin kuljetuskärryihin on saatavana paljon erilaisia nokka-, kahva-, ja pyörävaihtoehtoja sekä paljon erilaisia lisävarusteita. Esimerkiksi Magliner alumiiniprofiilikärryistä pystymme rakentamaan sinulle mieleisesi kärrymallin, jota voidaan myös myöhemmin käyttötarpeen mukaan muokata. Vaikka alumiinikuljetuskärrymme ovat erittäin kevyitä käyttää, ne ovat todella tukevia, turvallisia ja kestäviä käyttää.

Magliner ja Modulkar kärryjen kantavuudet ovat 225 - 300 kg. Useissa kärryistämme on vakiona porrasliu’ut, jotka helpottavat huomattavasti kuormien kuljettamista portaissa ja kynnyksissä. Magliner alumiiniprofillikärryissä porrasliu’ut ovat lisävarusteena. Alumiinikärryihimme on saatavana porrasliukujen lisäksi paljon muitakin lisävarusteita, kuten jatkonokkia, runkolevikkeitä, kääntönokkia, lokasuojat, tynnyripidikkeitä ja tynnyrikoukkuja ja erilaisia kärryjen runkoon kiinnitettäviä tavaralaukkuja. Lisäksi osa kärryistä voidaan varustaa käsijarrulla.

Nokkakärry ja erikoiskärryt

Tavallisten kuljetuskärryjen lisäksi valikoimassamme on suuri määrä erikoiskärryjä esimerkiksi vesipullojen ja -säiliöiden, tynnyreiden, kaasupullojen, renkaiden kuljettamiseen. Näitä erikoiskärryjä, kuten vesipullokärryjä, tynnyrikärryjä, kaasupullokärryjä ja rengaskärryjä on valikoimassamme useita malleja.

Monitoimikärryt

Valikoimamme kattaa niin nokkakärryt kuin monitoimikärryt. Magliner Gemini Junior, Gemini Senior ja Gemini XL monitoimikärryt voidaan helposti yhdellä vivun painalluksella muuttaa kärryistä lavavaunuksi, joilla voidaan kuljettaa jopa 565 kg tavaraa kerralla. Gemini Junior ja Senior voidaan lisäksi varustaa kärryn runkoon kiinnittyvällä Snap-On lavatasolla, jolloin kärryjen pystyrungosta saadaan lavavaunuasentoa varten umpinainen lavataso.

Gemini XL mallissa lavataso on vakiona. Magliner kolmitoimikärryt ovat näppärä apuväline tavaroiden kuljetukseen, kun tavaroita kuljetetaan erilaissa ympäristöissä ja kuormaa joudutaan kuljettamaan pitkiä matkoja.

Magliner kolmitoimikärryissä on kolme käyttöasentoa:

 1. tavallinen nokkakärry
 2. apupyörällinen kärry, jolloin kärryt ovat nojallaan apupyörästön varassa ja kuorma nojaa kärryihin
 3. lavavaunu

Kolmitoimikärryjen käyttöasentoa on helppo muuttaa tarpeen mukaan. Kolmitoimikärryt ovat kaikissa toiminta-asennoissa tukevia ja turvallisia käyttää.

Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivat kuljetuskärry, kuten nokkakärryt ja muut apuvälineet kappaletavaran, tynnyreiden, vesipullojen ja muiden erikokoisten ja mallisten kuormien siirtelyyn.

Kysy lisää

Jos kaipaat lisätietoja tai apua tuotteen valinnassa, kysy asiantuntijoiltamme!

Katso yhteystietomme »