Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

Kippikontti

Kippikontti ja käyttöympäristöt

Kippikontit ovat erinomainen apuväline erilaisten jätteiden ja myös nesteiden käsittelyyn. Kontissa pystyt kuljettamaan siirrettävät materiaalit helposti ja kippaamaan materiaalit haluamaasi paikkaan.

Valikoimassamme on useita kippikonttimalleja ja kokovalikoimamme on laaja. Kaikki mallit voidaan siirtää trukilla tai haarukkavaunulla. Konteista on saatavana myös pinoamisvaunulla siirrettäviä malleja.

Laadukkaat materiaalit ja korkealaatuinen viimeistely

Kaikki kippikonttimallimme on valmistettu laadukkailla menetelmillä korkealaatuisesta vahvasta teräksestä. Mallistomme on suunniteltu erityisesti vaativaan ammattikäyttöön. Niiden tukeva teräsrunko kestää ongelmitta myös kovassa teollisuuskäytössä.

Varmatoimiset automaattisesti kippaavat ja palautuvat kippikontit ovat erittäin mukavia ja kevyitä käyttää. Ne lukkiutuvat kippauksen jälkeen automaattisesti ja jämäkästi takaisin paikalleen.

Konttien pintakäsittely on maalattu tai sinkitty. Monissa maalatuissa malleissa on valittavanasi useita värivaihtoehtoja.

Useita malleja ja kokoja

Kippikonttimalleja on kolme: avonainen malli, kannellinen malli ja kippilaatikko.

Kaikkia malleja voidaan siirtää trukilla tai pumppukärryllä. Saatavana myös pinoamisvaunulla siirrettäviä malleja, nosturilla nostettavia nostosilmukoilla varustettuja malleja sekä malleja, joita voidaan siirrellä erilaisilla trukin haarukoihin tai nosturiin liitettävillä nostolaitteilla. Kippikontit voidaan varustaa myös pyörillä, jolloin niiden siirtämiseen ei tarvita erillistä laitetta.

Osa kippikonteista on päällekkäin pinottavia.

Valikoimamme kippikontit ja -laatikot ovat kippauksen jälkeen automaattisesti palautuvia ja lukkiutuvia. Konttien kippaus voi toimia automaattikippauksella, trukinhaarukoita levittämällä, vaijerivapautuksella tai vipuvapautuksella.

Kippikontti lisävarusteet

Lisävarusteena kippikontteihin on mallista riippuen saatavana mm. kontin kansi, pyörävarustus, korotuspalat pinoamisvaunua varten, tyhjennyshana kippikontin alareunaan, automaattinen haarukan lukitus ja automaattinen kippaus haarukoita levittämällä tai puskulevytoimisena.

Lisätiedot

Lisätietoja kippikonteista saat kunkin mallin omilta tuotesivuilta. Myyntihenkilöstömme kertoo mielellään lisää tuotteistamme ja auttaa sinua sopivan kippikonttimallin valinnassa. Myyntimme tavoittaa p. 010195540 tai myynti@kontutek.fi.