Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

Myynti- ja toimitusehdot

TUOTETURVALLISUUS
Kaikki tuotteemme ovat testattuja ja CE-hyväksyttyjä. 

HINNAT
Tuotteiden hinnat sitoumuksetta. Hinnat ovat verottomia ohjehintoja ja perustuvat 01.01.2018 hintatasoon. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Alle 10,00 € toimituksista perimme erillisen pientoimituslisän. Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin.
 
MAKSUEHDOT
Laskutusasiakkaille maksuehto on 14 päivää netto. Viivästyskorko on 13,0 %. Muulloin maksuehto on käteinen tai jälkivaatimus. Myyntikonttorillamme on käteis- ja korttimaksumahdollisuus.

TOIMITUSEHDOT
Toimitusehto on vapaasti varastossamme Helsingissä (EXW) ellei muuta ole sovittu.

TOIMITUSAJAT
Varastotuotteet toimitamme nopealla toimitusajalla. Muilla vakiotuotteilla toimitusaika on 1-4 viikkoa. Mittatilaus ja erikoistuotteiden toimitusaika sopimuksen mukaan.

KULJETUKSET
Sovittava erikseen Oy Kontutek Ab:n myyntihenkilöstön kanssa.

MUISTUTUKSET
Mahdolliset muistutukset tavaran laadusta tai muista epäkohdista on tehtävä viimeistään 7 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

Näkyvä vahinko tai tilauksesta poikkeava kollimäärä on merkittävä toimitusrahtikirjaan ennen kuin lähetys kuitataan vastaanotetuksi. Rahtikirjan allekirjoittamisen ja pakkauksen avaamisen jälkeen ilmenevät vauriot on ilmoitettava 3 päivän sisällä. Tämän jälkeen ilmoitettuja vahinkoja ei korvata. Lähetä kuva tuotepakkauksesta ja vaurioituneesta tuotteesta ilmoituksesi yhteydessä Oy Kontutek Ab:n myyntihenkilöstölle. Korvauskäsittelyä varten on kaikki toimituksessa tulleet toimituslähetteet ym. paperit, osoitelaput, pakkausmateriaalit, laatikot ja lavat säilytettävä. Kuljetusvaurioita koskevat huomautukset ilmoitetaan Oy Kontutek Ab:lle ainoastaan Kontutekin rahtisopimuksella kuljetetuista tuotteista. Mikäli tavarat on kuljetettu asiakkaan omilla sopimuksilla, vastaa asiakas itse kuljetettujen tuotteiden kuljetusreklamaatioista.

Oy Kontutek Ab ei vastaa ns. epäsuorista vahingoista tai muulle kuin toimitetulle tuotteelle tapahtuneista vahingoista.

PALAUTUSOIKEUS
Palautuksista on aina sovittava erikseen Oy Kontutek Ab:n myyntihenkilöstön kanssa. Mikäli kyseessä on ostajan virhe, maksaa ostaja kaikki palautuksesta aiheutuneet kulut. Tällöin hyvitys on 80 % tuotteen hinnasta. Mittatilaus- ja erikoistuotteilla tai vakiovalikoimaamme kuulumattomilla tuotteilla palautusoikeutta ei ole.

Palautettava tuote on pakattava huolella. Asiakas vastaa palautettavan tuotteen kuljetusriskistä ja palautettavan tuotteen mahdollisesta vahingoittumisesta kuljetuksen aikana. Palautettavan tuotteen mukaan tulee liittää kaikki toimituksessa tuotteen mukana tulleet tarvikkeet ja liitteet, kuten käyttöohjeet, suojakotelot ja mahdolliset laitteen varusteet.

VAKUUTUS
Toimitukset tapahtuvat asiakkaan vastuulla. Vakuutamme lähetykset asiakkaan pyynnöstä, jolloin asiakas maksaa vakuutuskustannukset.

TAKUU
Kaikille tuotteillemme myönnämme vähintään vuoden takuun (akkujen takuuaika 6 kk), joka korvaa mahdolliset valmistus- ja raaka-aineviat. Pidemmät takuuajat ilmoitetaan tuotetiedoissa. Takuu ei kata käyttövirheestä aiheutuneita vikoja, käytöstä johtuvaa kulumista. Takuu raukeaa myös, mikäli tuotteen rakennetta tai osia muutetaan tai jos tuotetta käytetään muuhun kuin sen alkuperäiseen käyttötarkoitukseen. Takuuasioissa ota yhteyttä myyntihenkilöstöömme.

MUUTOKSET
Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden malli-, rakenne-, mitta- ja hintamuutoksiin sekä tuotevalikoiman.

TAVARAN OMISTUS
Tavara on Oy Kontutek Ab:n omaisuutta kunnes se on lähetyskuluineen kokonaisuudessaan maksettu.

Kuvissa tuotteiden värit saattavat painoteknisistä syistä poiketa alkuperäisistä väreistä.