Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

Valuma-altaat ja allasvaunut

Etusivu » Tuotteet » Kippikontit ja valuma-altaat » Valuma-altaat ja allasvaunut

Tuotteet

Valuma-allas tynnyreiden, kanistereiden ja astioiden säilyttämiseen

Valuma-allas on turvallinen ratkaisu kemikaali- ja öljytynnyreiden sekä astioiden turvalliseen säilyttämiseen ja varastointiin. Altaassa voidaan varastoida ja säilyttää myös öljyisiä varaosia ja moottorin osia ym. tavaroita, joista saattaisi päästä vuotamaan öljyä tai kemikaaleja ympäristöön.

Kontutekin valikoimasta löytyy laadukas valuma-allas erilaisiin käyttötarpeisiin. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai selaa tuotteita.

Lue lisää »

Näytetään kaikki 21 tulosta

Laadukkaat materiaalit, tukeva rakenne ja korkealaatuinen valuma-altaan viimeistely

Kaikki teräksiset allasmallimme on valmistettu laadukkailla menetelmillä korkealaatuisesta teräksestä. Valuma-altaamme on suunniteltu erityisesti vaativaan ammattikäyttöön. Altaat ja tynnyri-/ kanisterihyllyt ovat vahvasta teräksestä valmistettuja ja erittäin tukevarakenteisia.

Saatavana on myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja altaita sekä valuma-allas malleja, jotka on valmistettu kemikaaleja kestävästä muovista. Teräksisten altaiden pintakäsittelynä on maalattu, sinkitty tai ruostumaton teräs (RST).

Valikoimistamme löytyy tavalliset ja tynnyrihyllyillä varustetut valutusasemat

Myymme laadukkaita ja erityisesti ammattikäyttöön suunniteltuja ja valmistettuja altaita, joita valikoimassamme on paljon erikokoisia ja -mallisia. Valuma-allas malleja on saatavana alkaen yksittäisistä pienistä kanistereista sekä suurien säiliöiden ja useiden tynnyreiden kokonaisuuksia.

Valutusasemia on vakiomalleina pienille säiliöille tarkoitetuista asemista jopa 12:lle 200 litran tynnyrille sopiviin malleihin. Lisäksi valikoimassamme on useita Cipax-konteille ja -säiliöille sopivia valutusasemia, joihin mahtuu 1 – 3 kpl 1000 litran Cipax-säiliöitä.

Pienempien tynnyri- ja säiliömäärien käsittelyyn ja varastointiin on valikoimassamme myös pyörillä varustettuja allasvaunuja, joilla tynnyreiden, säiliöiden ja kanistereiden käsittely on vaivatonta ja kuitenkin turvallista, ilman riskiä nesteiden maahan valumisesta. Allasvaunuissa tynnyrit ja säiliöt voidaan kiinnittää sidontaliinoilla vaunun työntökahvaan, jolloin tynnyri ja säiliö pysyvät tukevasti paikallaan siirtelyn aikana.

Helposti siirrettävä valuma-allas

Altaita voidaan helposti siirrellä pumppukärryillä tai trukin haarukoissa. Mallejamme voidaan varustaa myös pyörillä, jolloin altaita voidaan helposti siirrellä ilman erillisiä apuvälineitä.

Saatavana runsaasti tynnyreiden ja säiliöiden käsittelyä helpottavia lisävarusteita

Valuma-altaiden päälle toimitamme myös erilaisia kanisteri- ja tynnyritelineitä, kanistereiden ja tynnyreiden kallistuslaitteita ym. säiliöiden käsittelyä helpottavia lisälaitteita ja -varusteita.

Osassa altaita on vakiona tynnyriteline, tynnyreiden suojakehikko tai altaan suojaseinät, katto ja ovet. Valuma-allas malleja on saatavana sekä ritilätasolla varustettuna että ilman ritilätasoa. Ritilätasolla varustetuille altaille tynnyrit ja säiliöt on helppo varastoida myös lavan päällä.

Tynnyri- ja kanisteritelineitä on saatavana valuma-altaisiin myös lisävarusteena. Telineitä on saatavana yhdelle sekä useammille tynnyreille. Telineissä tynnyrit ja kanisterit voidaan varastoida myös vaaka-asennossa, jolloin niiden tyhjentäminen sujuu helposti. Tynnyritelineeseen voidaan asentaa tynnyrin alle myös telarullilla varustettu tynnyrialusta, jolloin tynnyrin kääntely telineessä vaakatasossa sujuu helposti.

Tynnyritelineisiin ja -hyllyihin voidaan asentaa myös kanisterihylly, jolle tynnyrin eteen voidaan laittaa pienempi astia ja valuttaa nesteitä helposti tynnyristä käyttöä varten.

Myös eritasoratkaisuja ja valmiita valutusasemakokonaisuuksia

Toimitamme altaita myös eritasoratkaisuina, jolloin suuremmassa valutusaltaassa voi olla ritilätaso useammassa porrastetussa tasossa. Tällöin esimerkiksi puolet tai kolmasosa altaan päällä olevasta ritilätasosta voidaan tehdä korotetuksi hyllytasoksi. Näin osa altaan päällä olevista tynnyreistä ja säiliöistä voidaan varastoida altaan ritilätasolla ja osa korotetulla tasolla, jolloin hyllytasolla olevasta säiliöstä voidaan valuttaa nesteitä altaan ritilätasolla olevaan astiaan.

Valikoimassamme on myös paljon erilaisia valuma-allas ja tynnyri-/kanisterihylly-yhdistelmiä, jolloin saat helposti käyttöösi täysin yhteensopivan valuma-allas – tynnyrihyllykokonaisuuden. Lisäksi kokonaisuus voidaan varustaa erilaisilla tynnyreiden ja säiliöiden käyttöä helpottavilla lisävarusteilla.

Ota yhteyttä

Lisätietoja näistä allasratkaisuista sekä muista tynnyreiden ja säiliöiden säilytys- ja varastointiratkaisuista saat kunkin mallin omilta tuotesivuilta. Myyntihenkilöstömme kertoo mielellään lisää tuotteista ja auttaa sinua sopivan valuma-allasmallin ja -kokonaisuuden valinnassa. Myyntimme tavoittaa p. 010 195 540 tai myynti@kontutek.fi.

kontutek logo valkoinen

Palvelemme asiakkaitamme laajalla vakiotuotevalikoimalla ja lisäksi toimitamme useita tuotteitamme asiakkaan toivomin mitoin ja piirustusten mukaisesti.

YHTEYSTIEDOT

+358 10 219 5540
myynti@kontutek.fi

KÄYNTI- JA POSTIOSOITE

Atomitie 5 C, 2.krs
00370 HELSINKI

TAVARANTOIMITUS JA NOUDOT

Atomitie 5 F, 2.krs
00370 HELSINKI

 

Copyright © 2024 Kontutek Oy