Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

Työpistekalusteet kattavasta valikoimasta

Kontutekin valikoimista monipuoliset ja laadukkaat työpistekalusteet. Katso lisätietoja »

Laadukkaat työpistekalusteet ammattikäyttöön ja vapaa-ajalle

Maahantuomme ja myymme erilaisia työpistekalusteita, jotka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, mutta soveltuvat hyvin myös vapaa-ajan käyttöön laatua arvostaville käyttäjille. Edustamiamme työpistekaluste -tuotemerkkejä ovat mm. Blika, Bott, Global ja SSG. Työpistevalikoimamme kattaa muun muassa työpöydät, erilaiset apupöydät, pakkauspöydät, laatikostot, työkaluvaunut, teräshyllyt, teräskaapit sekä työpistekalusteisiimme sopivat työkalupaneelit, valaisimet, koukkusarjat ja muut varusteet. Lisäksi valikoimassamme on myös laaja valikoima erilaisia työtuoleja. Työpistekaluste -mallistomme tuotteet sopivat hyvin teollisuuden alojen käyttöön, varastoihin, tuotantolaitoksiin, tutkimuslaitoksiin, laboratorioihin, sairaaloihin ja muihin työympäristöihin, joissa vaatimuksena on työpistekalusteiden korkea laatu, kestävyys ja moitteeton toiminta. Kevyemmät kaluste- ja hyllyratkaisumme sopivat hyvin myös toimistoympäristöön. Työtuolimallistomme kattaa laajan valikoiman ergonomisesti suunniteltuja ja laadukkaita tuoleja ja jakkaroita toimistotuolimalleista aina tuotanto- ja hitsausympäristöön soveltuviin tuolimalleihin.

Työtuoli on keskeisen tärkeä työpistekaluste

Valikoimassamme on paljon erilaisia tuolimalleja satulatuoleista, erilaisiin jakkaroihin, asentajantuoleihin ja selkänojallisiin työtuoleihin. Istuin-, selkänoja-, jalustamalleja on useita. Saatavana on myös useita kaasujousikorkeuksia. Työtuolien istuimen materiaalivaihtoehtoja on tuolimallista riippuen useita: kangas, mikrokuitu, keinonahka, nahka, polyuretaani, solumuovi ja kovamuovi. Kaikki tuolit ovat korkeussäädettäviä. Lisäksi tuoleissa ja jakkaroissa on mallista riippuen erilaisia säätömahdollisuuksia istuimen kaltevuuteen ja selkänojan kaltevuuteen ja korkeuteen liittyen. Tuolit, joissa on ristikkojalusta, voidaan varustaa joko liukunastoilla tai pyörillä. Pyörävaihtoehtoja on useita ja monet tuoleista voidaan varustaa myös jarrupyörillä, joko niin, että tuoli pysyy istuttaessa paikallaan tai niin, että tuoli pysyy paikallaan, kun siinä ei istuta. Monet tuoleista voidaan varustaa myös jalkatuella tai rengasjalkatuella. Monet tuolimalleista toimitamme myös ESD-suojattuina.

Työpöytä - ammattikäyttöön suunniteltu työpistekaluste

Vakiovalikoimassamme on kymmeniä erilaisia työpöytä- ja apupöytämalleja. Työpöytien kantavuudet ovat mallista riippuen
150 - 750 kg. Pöytärunkoja on useita malleja. Rungon korkeuden säätö on joko manuaalinen tai sähkötoiminen. Manuaalinen korkeuden säätö toimii rungossa olevilla lukitustapeilla tai -muttereilla ja joissakin malleissa säätö on veivitoiminen. Sähkötoimisissa rungoissa korkeudensäätö sujuu helposti pöytärungossa olevasta ohjainpaneelista. Pöytätasoja on useita eri malleja ja kokoja. Tasojen pintavaihtoehtoja on mm. harmaalaminaatti, tammilaminaatti, kova puukuitu, linoleum, teräs, ESD HPL laminaatti ja ESD-matto. Pöytätasojen vahvuus on mallista riippuen 24 - 50 mm. Tasokokoja valittavanasi on todella paljon pienistä tasoista, esim. (P x L): 1030 x 600 mm suurempiin tasokokoihin esim. (P x L): 2280 x 900 mm. Lisäksi toimitamme pöytätasoja myös toivomusten mukaisilla mitoilla.

Pöytiin on saatavana runsaasti erilaisia lisävarusteita sekä pöydän alaosaan että pöydän päälle. Monet pöydistä voidaan varustaa alahyllyllä ja pöydän alle voidaan asentaa vetolaatikko tai laatikosto. Raskaaseen käyttöön suunnitellut pöydät voidaan rakentaa myös siten, että korkea laatikosto toimii pöydän toisessa päädyssä kiinteänä jalustana, tällöin pöytätason toiseen päätyyn asennetaan jalustaksi yksiosainen U-mallinen runko. Osa pöydistä voidaan varustaa myös pyörillä, jolloin ne voidaan tarvittaessa helposti siirtää paikasta toiseen.

Pöytien yläosaan voidaan asentaa lisävarusteina esimerkiksi lokerikkoja, työkalupaneeleja työkalupidikkeineen, joko kiinteitä tai kallistettavia hyllyjä, laatikkotelineitä muovilaatikoineen, näppäinteline, teline litteälle näytölle, dokumenttiteline, työvalaisin tai esimerkiksi sähköpaneeli pistokkeineen. Monet telineistä ja pidikkeistä on saatavana myös nivelletyllä varrella. Osa työpöydistä ja työpöytien varusteista on saatavana myös ESD-versioina ja pöytiin on saatavana erilaisia maadoituskaapeleita.

Työpöytiin on saatavana useita laatikostomalleja, joissa on mallista riippuen yleensä 4 - 8 vetolaatikkoa. Vetolaatikoiden koko vaihtelee mallin mukaan. Laatikostoja voidaan käyttää myös irrallisena yksikkönä. Useiden laatikostomallien päälle voidaan asentaa vielä erillinen reunallinen taso, jolloin myös laatikoston kattotaso voidaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. Useimpiin laatikostoihin on saatavana myös pyörällinen alusta, jolloin laatikosto on helppo siirtää tarpeen mukaan paikasta toiseen. Laatikostojen vetolaatikot voidaan varustaa erilaisilla jakajilla ja lokerikoilla tai laatikoiden pohjalle voidaan asentaa liukumista estävä ja ääntä vaimentava kumimatto.

Kerro meille työpistekaluste toiveesi, haluttu pöydän koko ja pöydän käyttötarkoitus, niin autamme sinua oikeanlaisen pöytämallin valinnassa.

Työpistekaluste valikoimaamme kuuluu myös erilaisia pakkauspöytiä. Pakkauspöydät ovat tehokas apu varastointi ja tavaranlähetystiloissa, kun kaikki tarpeelliset pakkaustarvikkeet, merkintävälineet ja lähetyslistapussit ym. saadaan pidettyä helposti hyvässä järjestyksessä pakkauspöydän pidikkeissä ja hyllyissä vieläpä niin, että kaikki tarvikkeet ovat helposti käden ulottuvilla. Pakkauspöytiä on saatavana täydellisillä varusteilla ja myös perusmallina ilman varusteita. Pöydät voidaan varustaa valintasi mukaan. Pakkauspöydät voidaan varustaa paitsi alahyllyllä ja ylähyllyillä, myös esimerkiksi paperi- tai pahvirullatelineellä ja paperileikkurilla. Lisäksi hyllytasoihin voidaan asentaa tukiraudat pahveille ja papereille.

Tarpeitasi vastaava työpistekaluste

Meillä on myös laaja valikoima työkaluvaunuja. Edustamiamme työkaluvaunumerkkejä ovat mm. Blika, Bott ja SSG. Työkaluvaunujen lisäksi valikoimassamme on erilaisia telinevaunuja, asennusvaunuja ja varastovaunuja, joihin voidaan asentaa työkalupaneeleita tai esimerkiksi muovilaatikoille tukikiskot, joissa laatikot pysyvät tukevasti paikallaan. Työkaluvaunuissa ja näissä muissa työpistevaunuissa työkalut ja tarvikkeet pysyvät hyvässä järjestyksessä ja vaunut voidaan aina tarpeen mukaan siirtää helposti uuteen paikkaan. Näin toiminta ja työvälineet eivät ole sidottuna yhteen työskentelypisteeseen. Työkaluvaunuissa työkalut ja tarvikkeet voidaan lukita kaappeihin tai vetolaatikoihin. Näin ne pysyvät varmasti tallessa. Työkaluvaunut ja työpistevaunut ovatkin hyvä apuväline konepajoissa, varastoissa, korjaamoissa, teollisuuslaitoksissa ja muissa paikoissa, joissa työskennellään laajemmalla alalla tai joissa työpistevarustus halutaan välillä siirtää säilytystä varten sivummalle. Työkaluvaunuja on paljon erilaisia malleja, joissa voi olla esimerkiksi 1 - 2 kaappia tai 1 kaappi ja 4 - 7 kapeampaa vetolaatikkoa tai 4 - 7 vaunun levyistä vetolaatikkoa. Sekä työkaluvaunuihin että muihin työpistevaunuihin on saatavana runsaasti lisävarusteita. Monet työkaluvaunut voidaan varustaa lukittavalla, kaasujousilla ylös nousevalla työkalupaneelilla, johon on saatavana erilaisia koukku- ja pidikesarjoja työkaluille. Kun työkalupaneeli painetaan ala-asentoon ja lukitaan, säilyvät työkalut turvassa paneelin sisällä. Vaunujen kaapit on yleensä varustettu hyllytasolla. Sekä kaappeihin että vetolaatikoihin on saatavana erilaisia varusteita. Vetolaatikoihin on saatavana lisävarusteena laaja valikoima erilaisia jakajia ja lokerikkoja, lisäksi vetolaatikot voidaan varustaa tavaroiden liukumista estävällä kumimatolla, joka myös suojaa tavaroita kolhiintumiselta ja estää työkaluja kolisemasta vetolaatikon pohjaa vasten. Kaikki työkaluvaunumme ja muut vaunut ovat erittäin korkealaatuisia ja turvallisia käyttää. Työkaluvaunumme samoin kuin muutkin työpistekalusteemme on suunniteltu erityisesti vaativan ammattikäytön tarpeita ajatellen, mutta ne sopivat hyvin myös korkeaa laatua ja varmaa toimivuutta arvostavalle vapaa-ajan tekijälle.