Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

Tynnyrin käsittely - välineet ja laitteet

Tutustu tynnnyreiden käsittelyvälineisiin sivustollamme ja pyydä tarjousta haluamistasi tuotteista!

Katso yhteystietomme »

Tynnyrin käsittely

Tynnyrin käsittely on helppoa oikeilla välineillä. Valikoimastamme löydät helposti laadukkaat erilaisiin käyttötarkoituksiin sopivat tynnnyreiden käsittelyvälineet. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Bauer, Intra ja Swedmach. Valikoimamme kattaa tynnyreiden siirtolaitteet ja nostolaitteet sekä tynnyreiden säilytykseen liittyvät laitteet ja välineet. Kaikki valikoimamme tuotteet ovat tarkkojen kriteerien mukaan valmistettuja ja täyttävät kaikki alan standardit ja säädökset. Vakiovalikoimaamme kuuluvat mm. tynnyrikärryt, tynnyrialustat, kuljetusalustat tynnyreille, allasvaunut tynnyreille ja säiliöille, tynnyrin kallistuslaitteet, tynnyrin nosto- ja siirtolaitteet, tynnyrien ja kanisterien tyhjennyslaitteet, tynnyrinavaajat, tynnyrin korkin avaajat, tynnyrinnostajat, saksinostimet tynnyreille, tynnyrin siirtovaunut, tynnyritarraimet, tynnyrivaunut, valuma-altaat, valutusasemat, tynnyripaletit, tynnyreiden säilytyskaapit, tynnyrihyllyt, tynnyritelineet, kanisterihyllyt ja kanisterituet.

Mallistomme tynnyrinkäsittelyväline mahdollistaa sekä tynnyreiden siirtelyn että säilyttämisen.

Tynnyrin käsittely - kärryt ja muut tynnyrien nosto- ja siirtovälineet

Metalli- ja muovitynnyreiden siirtämiseen ja nostamiseen tarkoitettu tynnyrinkäsittelyväline –mallistomme on varsin laaja. Tynnyrikärryillä tynnyrit on helppo siirtää paikasta toiseen ja nostaa ne tarvittaessa kuormalavalle tai lavalta pois. Tynnyrikärryjä valikoimassamme on sekä perusmalleja että erilaisilla mekanismeilla varustettuina. Tynnyreiden nostoon, siirtoon ja kallistukseen meillä on useita manuaalisesti toimivia käsihydraulisia tai jalkapoljintoimisia laitteita. Niillä tynnyrit voidaan helposti nostaa maasta ja siirtää tynnyri haluttuun paikkaan esimerkiksi kuormalavan päälle. Näillä laitteilla myös tynnyrin pois ottaminen lavalta sujuu helposti. Valikoimassamme on myös suuri määrä erilaisia trukin tai pinoamisvaunun haarukoihin liitettäviä tynnyreiden nosto- ja siirtovälineitä, kuten tynnyritarraimia ja tynnyrin kallistajia. Trukin haarukoihin liitettäviä tynnyrien nostajia ja tynnyrien kallistajia on saatavana mallit 1 - 4 tynnyrille. Trukin haarukoihin liitettävissä kallistuslaitteissa kallistus on veivitoiminen, ketjutoiminen tai paineilmatoiminen. Moni mallistossamme oleva tynnyrinkäsittelyväline sopii useille eri tynnyrimallille. Lisäksi laitteista on saatavana versioita eri tynnyrimalleille ja tynnyrikooille.

Osana tynnyrinkäsittelyväline –valikoimaamme myymme myös erilaisia nostokoukkuun kiinnitettäviä tynnyritarraimia. Näistä on omat mallit eri kokoisille ja mallisille tynnyreille. Valikoimassamme on myös erimallisia tynnyreiden tyhjennyslaitteita ja valutusasemia, joilla tynnyrit ja säiliöt saadaan turvallisesti ja vaivattomasti tyhjennettyä kokonaan. Tynnyrinavaajia ja tynnyrinkorkin avaajia toimitamme vakiomallien lisäksi myös erikoisteräksestä valmistettuina ja kipinöimättöminä versioina.

Tynnyreiden nosto- ja siirtolaitteiden, tynnyritarraimien ja tynnyrikallistajien pintakäsittely on joko pulverimaalattu tai sähkösinkitty. Moni tynnyrinkäsittelyväline on saatavana myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuina.

Tynnyrin valuma-allas

Tynnyreiden turvallinen säilytys ja varastointi onnistuu valuma-altaillamme ja tynnyrihyllyjen ja tynnyritelineiden avulla. Valuma-allas estää nesteiden valumisen ympäristöön. Valuma-altaita on saatavana kymmeniä eri versioita ja kaikista niistä useita kokoja. Valuma-altaita on saatavana sekä sinkityllä ritilätasolla varustettuna että ilman ritilätasoa. Lisäksi osassa valuma-altaista on vakiona kiinteä teline tynnyreiden säilyttämiseen joko pystyasennossa tai vaaka-asennossa. Osa valuma-altaista on muotoiltu siten, että ne voidaan varastoitaessa säilyttää sisäkkäin, jolloin niiden varastointi vie vähemmän tilaa.

Valuma-altaiden päälle voidaan laittaa tynnyrihyllyjä tai telineitä, joissa tynnyreiden, säiliöiden ja kanisterien säilytys joko pystyasennossa tai vaaka-asennossa onnistuu vaivattomasti. Tynnyrihyllyistä ja telineistä on omat mallit 200 litran terästynnyreille ja 60 litran tynnyreille. Valuma-altaita on saatavana monia eri kokoja ja malleja. Mallista riippuen valuma-altaalle vakiomalleihin mahtuu 1 – 12 kpl 200 litran terästynnyreitä. Cipax-säiliöille on valikoimassamme omat valuma-allas mallit. Valuma-altaita on saatavana myös suojaseinillä, ovilla ja katolla varustettuna, jolloin vaaralliset aineet pystytään säilyttämään suojassa lukittavien ovien takana. Valuma-altaiden pintakäsittely on mallista riippuen pulverimaalattu tai sinkitty. Maalatuissa versioissa värivaihtoehtoina ovat mallista riippuen sininen, oranssi, punainen, vihreä ja harmaa. Valuma-allas voidaan siirtää pumppukärryllä tai trukilla.

 

Jos kaipaat lisätietoja tai apua tuotteen valinnassa, kysy asiantuntijoiltamme!

Katso yhteystietomme »