Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

Valuma-allas

Kontutekin valikoimasta löytyy laadukas valuma-allas käyttötarpeisiisi. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai selaa tuotteita sivustollamme!

Katso yhteystietomme »

 

Valuma-allas on turvallinen ratkaisu tynnyreiden, kanistereiden ym. säilyttämiseen

Astiat ja valuma-altaat kemikaali- ja öljytynnyreiden ja astioiden turvalliseen säilyttämiseen ja varastointiin. Altaissa voidaan varastoida ja säilyttää myös öljyisiä varaosia ja moottorin osia ym. tavaroita, joista saattaisi päästä vuotamaan öljyä tai kemikaaleja ympäristöön.

Laadukkaat materiaalit, tukeva rakenne ja korkealaatuinen viimeistely

Kaikki teräksiset allasmallimme on valmistettu laadukkailla menetelmillä korkealaatuisesta teräksestä. Altaamme on suunniteltu erityisesti vaativaan ammattikäyttöön. Altaat ja tynnyri-/kanisterihylly ovat vahvasta teräksestä valmistettuja ja erittäin tukevarakenteisia.

Saatavana on myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja altaita, sekä valuma-allas -malleja, jotka on valmistettu kemikaaleja kestävästä muovista. Teräksisten altaiden pintakäsittelynä on maalattu, sinkitty tai ruostumaton teräs (RST).

Kysy lisää »

Valikoimistamme löytyy tavalliset ja tynnyrihyllyillä varustetut valutusasemat

Myymme laadukkaita ja erityisesti ammattikäyttöön suunniteltuja ja valmistettuja altaita, joita valikoimassamme on paljon eri kokoisia ja mallisia. Valuma-allas malleja on saatavna yksittäisistä pienistä kanistereista alkaen suurille säiliöille ja useiden tynnyreiden kokonaisuuksille.

Altaita on vakiomalleina pienille säiliöille tarkoitetuista altaista jopa 12:lle 200 litran tynnyrille sopiviin malleihin. Lisäksi valikoimassamme on useita Cipax-konteille ja -säiliöille sopivia allasmalleja, joihin mahtuu 1 – 3 kpl 1000 litran Cipax-säiliöitä.

Pienempien tynnyri- ja säiliömäärien käsittelyyn ja varastointiin on valikoimassamme myös pyörillä varustettuja allasvaunuja, joilla tynnyreiden, säiliöiden ja kanistereiden käsittely on vaivatonta ja kuitenkin turvallista, ilman riskiä nesteiden maahan valumisesta. Allasvaunuissa tynnyrit ja säiliöt voidaan kiinnittää sidontaliinoilla vaunun työntökahvaan, jolloin tynnyri ja säiliö pysyvät tukevasti paikallaan siirtelyn aikana.

Helposti siirrettävä valuma-allas

Altaita voidaan helposti siirrellä pumppukärryillä tai trukin haarukoissa. Malleistamme voidaan varustaa myös pyörillä, jolloin altaita voidaan helposti siirrellä ilman erillisiä apuvälineitä.

Saatavana runsaasti tynnyreiden ja säiliöiden käsittelyä helpottavia lisävarusteita

Valuma-altaiden päälle toimitamme myös erilaisia kanisteri- ja tynnyritelineitä, kanistereiden ja tynnyreiden kallistuslaitteita ym. säiliöiden käsittelyä helpottavia lisälaitteita ja -varusteita.

Osassa altaista on vakiona tynnyriteline, tynnyreiden suojakehikko tai altaan suojaseinät, katto ja ovet. Valuma-allas malleja on saatavana sekä ritilätasolla varustettuna että ilman ritilätasoa. Ritilätasolla varustetuille altaille tynnyrit ja säiliöt on helppo varastoida myös lavan päällä.

Tynnyri- ja kanisteritelineitä on saatavana altaisiin myös lisävarusteena. Telineitä on saatavana yhdelle sekä useammille tynnyreille. Telineissä tynnyrit ja kanisterit voidaan varastoida myös vaaka-asennossa, jolloin niiden tyhjentäminen sujuu helposti. Tynnyritelineeseen voidaan asentaa tynnyrin alle myös telarullilla varustettu tynnyrialusta, jolloin tynnyrin kääntely telineessä vaakatasossa sujuu helposti.

Tynnyritelineisiin ja -hyllyihin voidaan asentaa myös kanisterihylly, jolle voidaan tynnyrin eteen laittaa pienempi astia, johon voidaan helposti valuttaa nesteitä tynnyristä käyttöä varten.

Myös eritasoratkaisuja ja valmiita valutusasemakokonaisuuksia

Altaita toimitamme myös eritasoratkaisuina, jolloin suuremmassa altaassa voi olla ritilätaso useammassa porrastetussa tasossa. Tällöin esimerkiksi puolet tai kolmasosa altaan päällä olevasta ritilätasosta voidaan tehdä korotetuksi hyllytasoksi. Näin osa altaan päällä olevista tynnyreistä ja säiliöistä voidaan varastoida altaan ritilätasolla ja osa korotetulla tasolla, jolloin hyllytasolla olevasta säiliöstä voidaan valuttaa nesteitä altaan ritilätasolla olevaan astiaan.

Valikoimassamme on myös paljon erilaisia valuma-allas ja tynnyri-/kanisterihylly-yhdistelmiä, jolloin saat helposti käyttöösi täysin yhteensopivan valuma-allas - tynnyrihyllykokonaisuuden. Lisäksi kokonaisuus voidaan varustaa erilaisilla tynnyreiden ja säiliöiden käyttöä helpottavilla lisävarusteilla.

Lisätiedot

Lisätietoja näistä allasratkaisuista ja muista tynnyreiden ja säiliöiden säilytys ja varastointiratkaisuista saat kunkin mallin omilta tuotesivuilta. Myyntihenkilöstömme kertoo mielellään lisää tuotteistamme ja auttaa sinua sopivan valuma-allasmallin ja -kokonaisuuden valinnassa. Myyntimme tavoittaa p. 010195540 tai myynti@kontutek.fi.

Katso yhteystietomme »