Valuma-allas

Valuma-allas on turvallinen ratkaisu tynnyreiden, kanistereiden ym. säilyttämiseen

Valuma-altaat ja valuma-astiat kemikaali- ja öljytynnyreiden ja astioiden turvalliseen säilyttämiseen ja varastointiin. Valuma-altaissa voidaan varastoida ja säilyttää myös öljyisiä varaosia ja moottorin osia ym. tavaroita, joista saattaisi päästä vuotamaan öljyä tai kemikaaleja ympäristöön.

Laadukkaat materiaalit, tukeva rakenne ja korkealaatuinen viimeistely

Kaikki teräksiset valuma-allasmallimme on valmistettu laadukkailla menetelmillä korkealaatuisesta teräksestä. Valuma-altaamme on suunniteltu erityisesti vaativaan ammattikäyttöön. Altaat ja tynnyri-/kanisterihylly ovat vahvasta teräksestä valmistettuja ja erittäin tukevarakenteisia.

Saatavana on myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja malleja sekä kemikaalien kestävästä muovista valmistettuja valuma-altaita. Teräksisten valuma-altaiden pintakäsittelynä on maalattu, sinkitty tai rst.

Useita allasmalleja sekä tynnyrihyllyillä varustettuja valutusasemia

Myymme laadukkaita ja erityisesti ammattikäyttöön suunniteltuja ja valmistettuja valuma-altaita, joita valikoimassamme on paljon eri kokoisia ja mallisia. Altaita on saatava yksittäisistä pienistä kanistereista alkaen suurille säiliöille ja useiden tynnyreiden kokonaisuuksille.

Altaita on vakiomalleina pienille säiliöille tarkoitetuista altaista jopa 12:lle 200 litran tynnyrille sopiviin malleihin. Lisäksi valikoimassamme on useita Cipax-konteille ja -säiliöille sopivia valuma-allasmalleja, joihin mahtuu 1 – 3 kpl 1000 litran Cipax-säiliöitä.

Pienempien tynnyri- ja säiliömäärien käsittelyyn ja varastointiin on valikoimassamme myös pyörillä varustettuja allasvaunuja, joilla tynnyreiden, säiliöiden ja kanistereiden käsittely on vaivatonta ja kuitenkin turvallista, ilman riskiä nesteiden maahan valumisesta. Allasvaunuissa tynnyrit ja säiliöt voidaan kiinnittää sidontaliinoilla vaunun työntökahvaan, jolloin tynnyri ja säiliö pysyvät tukevasti paikallaan siirtelyn aikana.

Valuma-altaan ovat helposti siirreltäviä

Valuma-altaita voidaan helposti siirrellä pumppukärryillä tai trukin haarukoissa. Monet valuma-allasmalleistamme voidaan varustaa myös pyörillä, jolloin altaita voidaan helposti siirrellä ilman erillisiä apuvälineitä.

Saatavana runsaasti tynnyreiden ja säiliöiden käsittelyä helpottavia lisävarusteita

Valuma-altaiden päälle toimitamme myös erilaisia kanisteri- ja tynnyritelineitä, kanistereiden ja tynnyreiden kallistuslaitteita ym. säiliöiden käsittelyä helpottavia lisälaitteita ja -varusteita.

Osassa valuma-altaista on vakiona tynnyriteline, tynnyreiden suojakehikko tai valuma-altaan suojaseinät, katto ja ovet. Valuma-altaita on saatavana sekä ritilätasolla varustettuna että ilman ritilätasoa. Ritilätasolla varustetuille valuma-altaille tynnyrit ja säiliöt on helppo varastoida myös lavan päällä.

Tynnyri- ja kanisteritelineitä on saatavana valuma-altaisiin myös lisävarusteena. Telineitä on saatavana yhdelle sekä useammille tynnyreille. Telineissä tynnyrit ja kanisterit voidaan varastoida myös vaaka-asennossa, jolloin niiden tyhjentäminen sujuu helposti. Tynnyritelineeseen voidaan asentaa tynnyrin alle myös telarullilla varustettu tynnyrialusta, jolloin tynnyrin kääntely telineessä vaakatasossa sujuu helposti.

Tynnyritelineisiin ja -hyllyihin voidaan asentaa myös kanisterihylly, jolle voidaan tynnyrin eteen laittaa pienempi astia, johon voidaan helposti valuttaa nesteitä tynnyristä käyttöä varten.

Myös eritasoratkaisuja ja valmiita valutusasemakokonaisuuksia

Valuma-altaita toimitamme myös eritasoratkaisuina, jolloin suuremmassa valuma-altaassa voi olla ritilätaso useammassa porrastetussa tasossa. Tällöin esimerkiksi puolet tai kolmasosa altaan päällä olevasta ritilätasosta voidaan tehdä korotetuksi hyllytasoksi. Näin osa altaan päällä olevista tynnyreistä ja säiliöistä voidaan varastoida altaan ritilätasolla ja osa korotetulla tasolla, jolloin hyllytasolla olevasta säiliöstä voidaan valuttaa nesteitä altaan ritilätasolla olevaan astiaan.

Valikoimassamme on myös paljon erilaisia valuma-allas ja tynnyri-/kanisterihylly-yhdistelmiä, jolloin saat helposti käyttöösi täysin yhteensopivan valuma-allas - tynnyrihyllykokonaisuuden. Lisäksi kokonaisuus voidaan varustaa erilaisilla tynnyreiden ja säiliöiden käyttöä helpottavilla lisävarusteilla.

Lisätiedot

Lisätietoja näistä valuma-allasratkaisuista ja muista tynnyreiden ja säiliöiden säilytys ja varastointiratkaisuista saat kunkin mallin omilta tuotesivuilta. Myyntihenkilöstömme kertoo mielellään lisää tuotteistamme ja auttaa sinua sopivan valuma-allasmallin ja -kokonaisuuden valinnassa. Myyntimme tavoittaa p. 010195540 tai myynti@kontutek.fi.