Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

Hyllyvaunut ja lavavaunut monipuolisesta valikoimasta

Hyllyvaunut ja muut vaunut, kuten lavavaunutkeräilyvaunut ja ostoskärryt löydät helposti Kontutekin valikoimista. Maahantuomme ja myymme laajan valikoiman erilaisia hyllyvaunuja. Mallistostamme löytyy sopiva hyllyvaunu jokaiseen tarpeeseen, sillä vaunuja on saatavilla eri kokoisina, eri materiaaleista valmistettuina ja eri hyllytasomäärillä. Myymme myös lavavaunuja, joihin voidaan lisätä päädyt ja hyllytaso erikseen. Hyllyvaunuja on saatavana sekä teräs- että muovirakenteisina.

Lava- ja hyllyvaunuja toimitamme myös toivomusten mukaisilla mitoilla ja väreillä. Lisäksi toimitamme hyllyvaunuja toivomusten mukaisella rakenteella, jolloin hyllyvaunuista saadaan täysin oikeanlaiset mallit eri tarkoituksiin.

OTA YHTEYTTÄ HYLLYVAUNUISTA

Tutustu tuotteisiin:

Valitse laadukas hyllyvaunu

Valikoimassamme on sekä tehtaalla valmiiksi hitsattuja kiinteärunkoisia vaunuja että erillisosista koottavia vaunuja. Monissa osista koottavissa vaunuissa hyllytasojen korkeutta ja työntökahvan korkeutta voidaan säätää. Teräsrakenteisten hyllyvaunujen rungon pintakäsittely on maalattu tai sähkösinkitty. Maalattu hyllyvaunu on saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa. Vaunun mallista riippuen maalatuissa vaunuissa värivaihtoehtoina ovat mm. valkoinen, sininen, punainen, keltainen, harmaa ja musta. Hyllyvaunujen tasot ovat mallista riippuen terästä tai laminaattia. Vaunujen kantavuudet ovat mallista riippuen 100 - 500 kg.

OTA YHTEYTTÄ HYLLYVAUNUISTA

Vaunut joka tarpeeseen

Hyllyvaunuista on saatavissa myös runkoa vasten nousevalla tikasosalla varustettuja keräilyvaunumalleja. Keräilyvaunujen lisäksi vakiovalikoimassamme on runsaasti myös muita eri käyttötarkoituksiin suunniteltuja valmiita erikoisvaunuja, kuten kirjastovaunuja, kansiovaunuja, rahavaunuja, toimistovaunuja, rullapöytiä, pöytävaunuja, varastovaunuja, arkistovaunuja, hotellivaunuja, ravintolavaunuja, tarjoiluvaunuja, laatikkovaunuja, postivaunuja ja pakettivaunuja. Useat vaunumalleistamme on saatavana myös ESD-suojattuina malleina.

Valikoimaamme kuuluvat myös ruostumattomasta teräksestä valmistetut vaunut. Näitä RST-vaunuja on saatavana useita malleja eri käyttötarkoituksiin. Moni hyllyvaunu, keräilyvaunu ja lavavaunu voidaan tehdä myös sähkötrukilla vedettäväksi, jolloin vaunuja voidaan käyttää varastoissa ja logistiikkakeskuksissa tavarajunana. Hyllyvaunuihin on saatavana runsaasti erilaisia pyörävaihtoehtoja ja pyörät voidaan varustaa jarrulla. Hyllyvaunuihin on saatavana myös paljon erilaisia lisävarusteita, kuten esimerkiksi kirjoitusalustoja, kynäkoteloita, hyllyjakajia, verkkopäätyjä ja verkkoseiniä.

Hyllyvaunu-, keräilyvaunu- ja lavavaunumallistomme on erittäin laaja. Meiltä löytyy vaunuratkaisut eri toimintaympäristöihin, kuten esimerkiksi toimistoihin, varastoihin, eri alojen teollisuuteen, myymälöihin, sairaaloihin, lääkäriasemille ja terveyskeskuksiin, ravintoloihin, keittiöihin, hotelleihin, kauppoihin, kirjastoihin, kouluihin ja vapaa-ajan paikkoihin.

Valikoimistamme löydät

Korkealaatuinen hyllyvaunu ammattikäyttöön

Kaikki vaunumallimme ovat erittäin korkealaatuisia ja erityisesti vaativaan ammattikäyttöön suunniteltuja. Mallistossamme oleva hyllyvaunu on rakenteeltaan tukeva, ja vaunut on varustettu laadukkailla pyörillä ja vaunut liikkuvat kevyesti maksimikuormallakin.

Toivomuksenne mukaan toimitamme osista kasattavat vaunut joko osina laatikoissa tai mikäli haluatte, kokoamme ne teille käyttövalmiiksi.

Ammattitaitoisen henkilökuntamme avustuksella sopiva hyllyvaunu löytyy nopeasti ja vaivattomasti.

OTA YHTEYTTÄ HYLLYVAUNUISTA