Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

Akkutoimiset porraskiipijät

Etusivu » Tuotteet » Akkutoimiset porraskiipijät

Tuotteet

Helppokäyttöinen porraskiipijä tavaroiden siirtoon

Olemme itävaltalaisten SANO Liftkar akkutoimisten porraskiipijöiden maahantuoja ja Suomen edustaja. Sano Transportgeraete GmbH on maailmalla laajasti tunnettu ja arvostettu akkutoimisten porraskiipijöiden valmistaja. Sanon ensimmäiset porraskiipijämallit tuotiin markkinoille vuonna 1989 ja sen jälkeen valikoimaa ja tuotteita on kehitetty jatkuvasti.

Sanon porraskiipijäteknologia on patentoitu eri puolilla maailmaa. Sano porraskiipijä on tunnettu varmasta toiminnastaan, helposta käytettävyydestä ja turvallisuudestaan. Sano mallistossa on porraskiipijöitä sekä tavaroiden kuljettamiseen (Sano Liftkar SAL, MTK ja HD mallit) sekä henkilöiden kuljettamiseen (Sano Liftkar PT mallit).

Tutustu eri malleihin sivustollamme ja pyydä tarjous haluamistasi tuotteista!

Autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa!
Lue lisää »
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Sano Liftkar porraskiipijä

Akkutoimiset Sano Liftkar SAL, MTK ja HD porraskiipijät ovat erinomaisia apuvälineitä suurten ja painavien tavaroiden ja kuormien siirtelyyn portaissa. Näillä Sanon tavaroiden kuljettamiseen suunnitelluilla porraskiipijöillä kuljetat raskaatkin kuormat portaissa helposti ja turvallisesti. Sano porraskiipijöiden kantavuus on mallista riippuen 110, 140, 170, 190, 310 tai 330 kg. Nousunopeus on mallista riippuen 8 – 48 askelmaa minuutissa. Kiipijöiden nousunopeutta voidaan säätää nopeuskytkimestä.

Alumiinirunkoinen SAL porraskiipijä on maailman keveimpiä akkutoimisia porraskiipijöitä. Kaikkien mallien paino ilman akkua on vain 16 kg.

SAL kiipijöissä on valittavana kolme mallia

 • SAL 110, jonka nostokyky on 110 kg
 • SAL 140, jonka nostokyky on 140 kg
 • SAL 170, jonka nostokyky on 170 kg.

Kaikista malleista on saatava kuusi kahvamallia: ERGO kaarikahvalla, ERGO kaksoiskahvalla, FOLD kaarikahvalla, FOLD-L kaksoiskahvalla, UNI kaarikahvalla ja UNI kaksoiskahvalla.

SAL porraskiipijä on käytettävissä tilanteen mukaan joko akkutoimisina kiipijänä tai tavallisina kärryinä. Niillä voi tavarat kuljettaa helposti myös kierreportaissa ja ahtaissa porrastasanteissa. Nousunopeus on kaksiportaisesti säädettävä: maksiminopeus on mallista riippuen 29 – 48 askelmaa minuutissa.

Alaspäin mentäessä voimayksikön sensori tunnistaa porrasaskelman ja käynnistää moottorin automaattisesti. SAL on varustettu liukukytkimellä ja ylikuormitussuojalla. Kaikissa malleissa on vakiona Ø 260 x 85 mm ilmakumipyörät, runkoa vasten taittuva Standard-nokka, 24 V akku ja 100-230 V verkkovirtalaturi. Lisävarusteena on mm. autolaturi ja erilaisia nokkia.

Porraskiipijä pyörätuoliin

Sano akkutoimisista porraskiipijöistä on saatavana myös eri mallisia henkilökuljetukseen suunniteltuja Sano Liftkar PT pyörätuolikiipijöitä. Näillä henkilökiipijöillä asiakkaan ja potilaan kuljettaminen portaissa sujuu kevyesti, vakaasti ja turvallisesti.

Sano PT kiipijöitä on saatavana 11 mallia:

 • PT S 130, jonka nostokyky on 130 kg
 • PT S 160, jonka nostokyky on 160 kg
 • PT Outdoor 120, jonka nostokyky on 120 kg
 • PT Outdoor 150, jonka nostokyky on 150 kg
 • PT Universal 130, jonka nostokyky on 130 kg
 • PT Universal 160, jonka nostokyky on 160 kg
 • PT Adapt 130, jonka nostokyky on 130 kg
 • PT Adapt 160, jonka nostokyky on 160 kg
 • PT Fold 130, jonka nostokyky on 130 kg
 • PT Fold 160, jonka nostokyky on 160 kg
 • PT Plus 115, jonka nostokyky on 115 kg

Sano PT henkilökiipijät on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön ja soveltuvat erittäin hyvin potilaskuljetuksiin ja invataksien käyttöön. PT henkilö- ja pyörätuolikiipijät on varustettu turvallisella ja toimintavarmalla nosto- ja laskumekanismilla sekä automaattijarrulla.

PT henkilökuljetukseen suunnitelluissa kiipijöissä on mallista riippuen joko kiinteä istuin, kokoontaitettava istuin, kiinteä pyörätuoli tai pyörätuoliadapteri, jolla pyörätuolit voidaan helposti kiinnittää kiipijän runkoon ja tarvittaessa vaivattomasti jälleen irrottaa pyörätuoli kiipijästä. PT Universal malliin voidaan kiinnittää lähes kaikki normaalit pyörätuolimallit. PT porraskiipijät ovat helppoja ja turvallisia käyttää erilaisissa portaissa, myös kierreportaissa.

Vakiona SAL ja PT kiipijöissä on akku ja verkkolaturi. Molempiin malleihin on saatavana paljon erilaisia lisävarusteita, mm. autolaturi ja erilaisia pyörävaihtoehtoja.

Kuorman siirto porraskiipijällä

Raskaisiin tavarakuljetuksiin tarkoitetut MTK ja HD porraskiipijät on suunniteltu tehokkaaseen ja turvalliseen kuormien siirtoon. Ne tehostavat työskentelyä huomattavasti, parantavat samalla merkittävästi työturvallisuutta ja pienentävät tapaturmariskiä. Akkutoimisilla MTK ja HD porraskiipijöillä yksi henkilö voi turvallisesti siirtää portaissa jopa 330 kg:n kuormia.

Valittavanasi on viisi mallia:

 • MTK 190, jonka nostokyky on 190 kg
 • MTK 310, jonka nostokyky on 310 kg
 • HD 330 UNI, HD 330 FOLD ja HD 330 DOLLY, joiden kaikkien nostokyky on 330 kg

Vakiona MTK ja HD malleissa on akku, verkkolaturi ja kiinnitysvyö. HD malleissa on lisäksi vakiona automaattinen jarrumekanismi ja puhkeamattomat renkaat. Lisävarusteena MTK ja HD malleihin on saatavana mm. erilaisia lisänokkia.

Porraskiipijän käyttökohteet

Sano akkutoimiset porraskiipijät sopivat sekä ammattikäyttöön että yksityiskäyttöön. Akkutoimiset porraskiipijämme ovat erinomaisia apuvälineitä kaikenlaisissa tavarakuljetuksissa ja henkilökuljetuksissa. Tavaraporraskiipijöitämme käyttävätkin useat kuljetusliikkeet, logistiikkayritykset, muuttoliikkeet, kauppaketjut, kodinkoneliikkeet, LVI-asennusliikkeet, kalustealan yritykset, sähköalan yritykset ja lukuisat muut eri alojen yritykset.

Porraskiipijöitämme käytetään tavaroiden siirtoon paitsi tavaroiden kuljetuksissa yrityksen ulkopuolella, myös yrityksen omissa tavaransiirroissa toimitilojen sisällä. Henkilöporraskiipijät soveltuvat erityisen hyvin käytettäviksi mm. invataksikuljetuksissa, sairaankuljetuksessa, sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja muualla terveydenhuoltoalalla, lentoyhtiöissä, vanhustentaloissa ja muissa paikoissa, joissa on tarve kuljettaa liikuntaesteisiä henkilöitä portaita pitkin. Sano porraskiipijöitä käyttävät paljon myös yksityiset henkilöt avustaessaan läheisiään.

Vaikka Sano porraskiipijä on helppokäyttöinen ja turvallinen, annamme uusille porraskiipijöiden hankkijoille ja käyttäjille tarpeen mukaan käyttökoulutuksen, jotta laitteen käyttö sujuu heti alusta alkaen täysin oikealla tavalla ja mahdollisimman turvallisesti. Ammattitaitoinen myyntihenkilöstömme auttaa sinua mielellään juuri teille oikean porraskiipijämallin valinnassa.

CTE Pianoplan porraskiipijä

Sano porraskiipijöiden lisäksi tuomme maahan ja myymme CTE Pianoplan telakiipijöitä. CTE Pianoplan telakiipijöillä suurikokoisten ja painavien kuormien kuljettaminen portaissa sujuu turvallisesti, siirrettävän kuorman myöskään vahingoittumatta. Pianoplanit sopivatkin erityisen hyvin suurten ja painavien tavaroiden, kuten kopiokoneiden, kassakaappien, ja pianojen siirtelyyn portaissa. Pianoplan telakiipijät ovat erinomainen apuväline mm. kuljetus- ja muuttoliikkeille, kun joudutaan siirtämään raskaita tai hankalan muotoisia kuormia portaissa tai luiskissa.

CTE Pianoplan telakiipijöitä on saatavana kolme mallia:

 • Pianoplan 600 Speedy Standard
 • Pianoplan 600 Speedy Horizontal
 • Pianoplan 600 Speedy Vertical

Pianoplan Standard mallissa kuormataso on kiinteästi kiipijän rungon suuntainen. Pianoplan Horizontal mallissa kuormalava voidaan kallistaa rungon tasosta ylöspäin portaiden nousukulman mukaan, näin esimerkiksi siirrettävässä astiassa oleva aine ei ei pääse kuljetuksen aikana kallistumisen takia läikkymään. Pianoplan Vertical mallissa kuorma voidaan kallistaa telakiipijän kuormalavan avulla pystyasennosta 90° kulmasta vaakatasoon kiipijän runkoa vasten ja kuljetuksen jälkeen nostaa kuorma takaisin pystyasentoon. Näin esimerkiksi raskas kaappi saadaan helposti ja turvallisesti Pianoplanin kyytiin kuljetettavaksi.

Kaikissa malleissa kuormalavan asentoa voidaan pituussuunnassa säätää. Tukitelan ansiosta kynnysten ylittäminen on helppoa ja Pianoplanilla voidaan helposti nousta portaat ylös, siirtyä porrastasanteelle ja siitä takaisin seuraaviin portaisiin.

Kaikkien Pianoplan mallien nostokyky on 600 kg. Ajonopeus kaikissa malleissa on 12,5 m/min ja moottorin teho 2 x 700 W. Pianoplaneissa on vakiona 2 x 12 V 65 Ah akkuja, joiden kuljetus kapasiteetti on 50 kerrosta.

Haluatko lisätietoja?

Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot löytyvät kunkin mallin omilta sivuilta. Myyntihenkilöstömme kertoo mielellään lisää tuotteistamme ja auttaa sinua sopivan tuotteen valinnassa. Myyntimme tavoittaa puh. 0102195540 tai email myynti@kontutek.fi.

kontutek logo valkoinen

Palvelemme asiakkaitamme laajalla vakiotuotevalikoimalla ja lisäksi toimitamme useita tuotteitamme asiakkaan toivomin mitoin ja piirustusten mukaisesti.

YHTEYSTIEDOT

+358 10 219 5540
myynti@kontutek.fi

KÄYNTI- JA POSTIOSOITE

Atomitie 5 C, 2.krs
00370 HELSINKI

TAVARANTOIMITUS JA NOUDOT

Atomitie 5 F, 2.krs
00370 HELSINKI

 

Copyright © 2024 Kontutek Oy