Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

Vaaterekki

Etusivu » Tuotteet » Vaunut ja rullakot » Vaaterekki

Tuotteet

Käytännöllinen vaaterekki ja ammattilaisten vaaterekit

Vaaterekki helpottaa vaatteiden ja varusteiden kuljettamista, siirtelyä, säilyttämistä ja varastointia. Vaaterekkien vaateripustimissa tai -koukuissa roikkuessaan vaatteet ja varusteet säilyvät suorina ja hyvässä järjestyksessä. Siisteinä ne on helppo ottaa tarvittaessa rekistä takaisin käyttöön, mikä säästää aikaa ja vähentää sotkua.

Tutustu valikoimaan ja lähetä meille tarjouspyyntö haluamastasi tuotteesta. Autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa!

Lue lisää »

Näytetään kaikki 6 tulosta

Vaaterekit ammattikäyttöön

Valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia vaativaan ammattikäyttöön suunniteltuja vaaterekkimalleja. Ne soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi vaateliikkeiden, kauppojen ja myymälöiden, teattereiden puvustamoiden, pukuvuokraamoiden, varustevarastojen, sairaaloiden, paloasemien ym. käyttöön. Vaaterekit voidaan suunnitella eri käyttötarkoituksiin sopiviksi, kuten kevyille kesävaatteille tai raskaille talvitakeille. Niitä voidaan käyttää paitsi vaatteiden, myös asusteiden, kuten hattujen, laukkujen ja kaulaliinojen, ripustamiseen.

Vaaterekit ovat oiva apuväline kaikissa käyttöympäristöissä, joissa vaatteita ja varusteita halutaan säilyttää hyvässä järjestyksessä ja kunnossa  valitsemalla oikeanlainen säilytystapa. Vaaterekissä vaatteet eivät ole ahtaasti pakattuna, mikä mahdollistaa ilman kiertämisen ja vaatteiden tuulettumisen sekä estää hajujen ja kosteuden kertymisen.

Vaaterekeillä vaatteet ja varusteet on helppo aina tarpeen mukaan siirtää haluttuun paikkaan. Pyörillä varustetut vaaterekit on helppo liikutella paikasta toiseen. Ne ovat käteviä esimerkiksi vaatehuoneiden ja pesuloiden yhteydessä.

Vaaterekkien ominaisuudet

Valikoimassamme on runsaasti eri kokoisia ja mallisia vaaterekkejä, yhdellä tai kahdella rekkitangolla. Joissakin vaaterekkimalleissamme rekkitangon korkeus on säädettävä. Osassa vaaterekeistä on alaosassa hyllytaso tavaroita varten.

Jotkut vaaterekkimallit voidaan varastoida limittäin, jolloin ne vievät varastoitaessa vähemmän tilaa. Saatavana useita pyörävaihtoehtoja, monet vaaterekeistä voidaan varustaa myös jarrupyörillä. Vaaterekkien kantavuus on mallista riippuen 75 kg, 150 kg tai 200 kg. Rekkien pintakäsittely on pulverimaalattu tai sähkösinkitty.

Haluatko lisätietoja?

Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot löytyvät kunkin mallin omilta sivuilta. Myyntihenkilöstömme kertoo mielellään lisää tuotteistamme ja auttaa sinua sopivan tuotteen valinnassa. Myyntimme tavoittaa puh. 010 195 540 tai email myynti@kontutek.fi.

kontutek logo valkoinen

Palvelemme asiakkaitamme laajalla vakiotuotevalikoimalla ja lisäksi toimitamme useita tuotteitamme asiakkaan toivomin mitoin ja piirustusten mukaisesti.

YHTEYSTIEDOT

+358 10 219 5540
myynti@kontutek.fi

KÄYNTI- JA POSTIOSOITE

Atomitie 5 C, 2.krs
00370 HELSINKI

TAVARANTOIMITUS JA NOUDOT

Atomitie 5 F, 2.krs
00370 HELSINKI

 

Copyright © 2024 Kontutek Oy