Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

Kuljetus- ja nokkakärryt

Etusivu » Tuotteet » Kuljetus- ja nokkakärryt

Tuotteet

Kuljetus- ja nokkakärryt tavaroiden siirtelyyn

Erilaiset kuljetus- ja nokkakärryt sopivat tavaroiden ja kuormien siirtelyyn sisä- sekä ulkotiloissa. Kokoontaitettavat kärryt ovat erinomainen ratkaisu useaan erilaiseen tarpeeseen. Maahantuomme ja myymme mm. Maglinerin ja Sanon alumiinisia kärryjä. Molemmilta kärrymerkeiltä on saatavana sekä kiinteärunkoisia että kokoontaittuvia kuljetus- ja nokkakärryjä.

Valikoimaamme kuuluu myös paljon erilaisia teräskärryjä. Kaikki myymämme teräskärryt ja nokkakärryt ovat erityisesti vaativaan ammattikäyttöön suunniteltuja ja korkealaatuisia, mukavia sekä turvallisia käyttää ja kulkevat kevyesti raskaillakin kuormilla lastattuina.

Tutustu kärryihin ja pyydä tarjous haluamistasi tuotteista.

Lue lisää »
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Nokkakärryt ja kuljetuskärryt sopivat esimerkiksi seuraaville toimialoille

 • kuljetusliikkeet
 • muuttoliikkeet
 • rakennusliikkeet
 • teollisuusalan yritykset
 • sairaalat
 • puolustusvoimat
 • vapaa-ajan yritykset
 • urheilukeskukset
 • elintarviketeollisuusyritykset
 • logistiikkayritykset

Kokoontaitettavat ja kiinteärunkoiset nokkakärryt

Kokoontaitettuina nokkakärryt menevät säilytettäessä pieneen tilaan, mutta ovat kuitenkin erittäin tukevia ja turvallisia käyttää käyttöasentoon laitettuina. Kokoontaitettavat nokkakärryt ovat saatavana sekä teräsrunkoisina että alumiiniprofiilirunkoisina. Kokoontaitettavien kuljetuskärryjen kantavuus on mallista riippuen 75–225 kg.

Valikoimassamme on myös paljon erilaisia kiinteärunkoisia kuljetuskärryjä sekä alumiinirunkoisina että teräsrunkoisina. Kiinteärunkoisten kärryjen kantavuudet ovat mallista riippuen 150-300 kg.

Alumiinikärryt

Olemme muun muassa yhdysvaltalaisten Magliner- ja itävaltalaisten Modulkar- alumiinikärryjen maahantuoja Suomessa. Molemmissa tuotemerkeissä on laaja valikoima erilaisia kärrymalleja. Vaikka alumiinikuljetuskärrymme ovat erittäin kevyitä käyttää, ovat ne todella tukevia, turvallisia ja kestäviä käyttää. Magliner ja Modulkar kärryjen kantavuudet ovat 225-300 kg.

Alumiinikärryjen lisävarusteet

Näihin moduuleista kasattaviin kuljetuskärryihin on saatavana paljon erilaisia nokka-, kahva- ja pyörävaihtoehtoja sekä paljon erilaisia lisävarusteita. Esimerkiksi Magliner alumiiniprofiilikärryistä pystymme rakentamaan sinulle mieleisesi kärrymallin, jota voidaan myös myöhemmin käyttötarpeen mukaan muokata.

Useissa kärryissämme on vakiona porrasliu’ut, jotka helpottavat huomattavasti kuormien kuljettamista portaissa ja kynnyksissä. Magliner alumiiniprofiilikärryissä porrasliu’ut ovat lisävarusteena. Alumiinikärryihimme on saatavana porrasliukujen lisäksi paljon muitakin lisävarusteita, kuten jatkonokkia, runkolevikkeitä, kääntönokkia, lokasuojat, tynnyripidikkeitä ja tynnyrikoukkuja ja erilaisia kärryjen runkoon kiinnitettäviä tavaralaukkuja. Lisäksi osa kärryistä voidaan varustaa käsijarrulla.

Erikoisemmat nokkakärryt

Tavallisten kuljetuskärryjen lisäksi valikoimassamme on suuri määrä erikoisempia nokkakärryjä ja -malleja. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi vesipullojen ja -säiliöiden, tynnyreiden, kaasupullojen ja renkaiden kuljettamiseen.

Monitoimikärryt

Valikoimamme kattaa niin nokkakärryt kuin monitoimikärryt. Magliner Gemini Junior, Gemini Senior ja Gemini XL monitoimikärryt voidaan helposti yhdellä vivun painalluksella muuttaa kärryistä lavavaunuksi, jolla voidaan kuljettaa jopa 565 kg tavaraa kerralla. Gemini Junior ja Senior voidaan lisäksi varustaa kärryn runkoon kiinnittyvällä Snap-On lavatasolla, jolloin kärryjen pystyrungosta saadaan lavavaunuasentoa varten umpinainen lavataso.

Gemini XL mallissa lavataso on vakiona. Magliner kolmitoimikärryt ovat näppärä apuväline tavaroiden kuljetukseen, kun tavaroita kuljetetaan erilaissa ympäristöissä ja kuormaa joudutaan kuljettamaan pitkiä matkoja.

Magliner kolmitoimikärryissä on kolme käyttöasentoa:

 1. tavallinen nokkakärry
 2. apupyörällinen kärry, jolloin kärryt ovat nojallaan apupyörästön varassa ja kuorma nojaa kärryihin
 3. lavavaunu

Kolmitoimikärryjen käyttöasentoa on helppo muuttaa tarpeen mukaan. Kolmitoimikärryt ovat kaikissa toiminta-asennoissa tukevia ja turvallisia käyttää.

Ota yhteyttä kuljetus- ja nokkakärryistä

Lisätietoja näistä nokkakärryistä ja monitoimikärryistä saat kunkin mallin omilta tuotesivuilta. Myyntihenkilöstömme kertoo mielellään lisää tuotteista ja auttaa sinua sopivan kärryn valinnassa. Myyntimme tavoittaa puh. 010 219 5540 tai email myynti@kontutek.fi.

kontutek logo valkoinen

Palvelemme asiakkaitamme laajalla vakiotuotevalikoimalla ja lisäksi toimitamme useita tuotteitamme asiakkaan toivomin mitoin ja piirustusten mukaisesti.

YHTEYSTIEDOT

+358 10 219 5540
myynti@kontutek.fi

KÄYNTI- JA POSTIOSOITE

Atomitie 5 C, 2.krs
00370 HELSINKI

TAVARANTOIMITUS JA NOUDOT

Atomitie 5 F, 2.krs
00370 HELSINKI

 

Copyright © 2024 Kontutek Oy