Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

Tynnyrinnostolaite, tynnyritarrain

Etusivu » Tuotteet » Tynnyreiden ja astioiden käsittely » Tynnyreiden käsittelyvälineet » Tynnyrinnostolaitteet

Tuotteet

Tynnyrinnostolaite ja tynnyritarrain erikokoisille tynnyreille

Tynnyrinnostajat esimerkiksi 120, 150 ja 220 litran muovitynnyreille tai 200 litran terästynnereille. Laitteiden rungot on suunniteltu siten, että trukin kuljettaja näkee esteettä tynnyrit ja voi asetella ne tarkasti haluttuun paikkaan.

FH tynnyrinnostolaitteilla kannelliset muovitynnyrit voidaan pinota päällekkäin ilman, että siirtelyyn tarvittaisiin kuormalavaa.

FK tynnyrinnostolaitteella terästynnyrit ja reunalla/ vannereunalla varustetut tynnyrit liikkuvat matalissakin paikoissa.

Saat meiltä myös kattavan valikoiman tynnyritarraimia eri kokoisille ja -mallisille tynnyreille.

Tutustu valikoimaan ja lähetä meille tarjouspyyntö haluamastasi tuotteesta. Autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa!

Näytetään kaikki 17 tulosta

Miksi käyttää tynnyrinnostolaitetta?

Tynnyrinnostolaitetta käytetään tynnyrien nostamiseen, käsittelyyn ja siirtämiseen teollisuuslaitoksissa, varastoissa ja kemikaalien käsittelyalueilla. Näiden laitteiden avulla henkilökunta voi helpommin ja turvallisemmin käsitellä painavia ja usein hankalakokoisia tynnyreitä.

Manuaalinen tynnyrien nostaminen ja siirtäminen voi olla raskasta ja vaarallista, minkä vuoksi tynnyrinnostolaitteet vähentävät työtapaturmien riskiä ja parantavat ergonomiaa työpaikalla. Tynnyrinnostolaitteiden avulla tynnyreiden siirto on nopeampaa ja vaivattomampaa.

Oikean laitteen avulla voidaan käsitellä useita erilaisia tynnyreitä ja kontteja, mikä parantaa logistiikkaa ja materiaalivirtoja. Henkilökunnan helpomman ja turvallisemman työskentelytavan ansiosta myös tynnyreihin ja niissä oleviin aineisiin kohdistuvien vahinkojen riski pienenee.

Mikä on tynnyritarrain?

Tynnyritarrain on laite tai väline, jota käytetään erityisesti suurten ja raskaiden teollisuustynnyrien nostamiseen, siirtämiseen ja käsittelyyn. Tynnyritarraimet on suunniteltu siten, että ne voivat tarttua tynnyrin ylä- tai sivupintaan ja pitää sen turvallisesti paikoillaan nostettaessa, siirrettäessä tai käännettäessä. Tynnyritarrain on hyödyllinen etenkin varastoissa, teollisuuslaitoksissa ja muissa paikoissa, joissa käsitellään usein tynnyreitä. Tynnyritarrain on valittava huolellisesti tynnyrin mittojen, muodon, painon ja käyttöympäristön perusteella.

Haluatko lisätietoja?

Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot löytyvät kunkin mallin omilta sivuilta. Myyntihenkilöstömme kertoo mielellään lisää tuotteistamme ja auttaa sinua sopivan tuotteen valinnassa. Myyntimme tavoittaa puh. 010 195 540 tai email myynti@kontutek.fi.

kontutek logo valkoinen

Palvelemme asiakkaitamme laajalla vakiotuotevalikoimalla ja lisäksi toimitamme useita tuotteitamme asiakkaan toivomin mitoin ja piirustusten mukaisesti.

YHTEYSTIEDOT

+358 10 219 5540
myynti@kontutek.fi

KÄYNTI- JA POSTIOSOITE

Atomitie 5 C, 2.krs
00370 HELSINKI

TAVARANTOIMITUS JA NOUDOT

Atomitie 5 F, 2.krs
00370 HELSINKI

 

Copyright © 2024 Kontutek Oy