Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

AMF Pikakiinnitin

Etusivu » Tuotteet » Kiinnittimet » AMF-pikakiinnittimet

Tuotteet

Pikakiinnitin käytön mukaan

Olemme AMF pikakiinnitinten pääedustaja Suomessa. AMF pikakiinnittimiä on saatavana runsas valikoima erilaisia malleja eri käyttötarkoituksiin.

Pystysuorista pikakiinnittimistä löytyy runsas kokovalikoima erilaisilla jalustamalleilla. Pikakiinnittimiä on jalustastaan tasopintaan kiinnitettäviä malleja, pystypintaan kiinnitettäviä malleja ja useita malleja myös niin sanotulla listakiinnityksellä. Listakiinnityksellä pikakiinnittimien puristusväliä on helppo säätää. Pystysuorissa kiinnittimissä käsivipu on kiinniasennossa pystyssä, jolloin päästään pikakiinnittimen lähelle, mutta kiinnittimen ylitys vaatii tällöin korkeutta enemmän.

Vaakasuoria pikakiinnittimiä on myös laaja valikoima ja useilla kokovaihtoehdoilla. Saatavana on mm. jalustastaan tasopintaan kiinnitettäviä malleja, pystypintaan kiinnitettäviä malleja ja listakiinnityksellä olevia malleja.

Autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa!

Näytetään tulokset 1–36 / 126

Pystysuoria pikakiinnittimiä on saatavana sinkityllä rungolla ja raskaita malleja myös valurunkoisina. Vaakasuoria kiinnittimiä on saatavana sinkittyrunkoisina. Sinkityissä pikakiinnittimissä on ergonomisesti muotoiltu kaksikomponentti käsikahva.

AMF pikakiinnittimiä on laaja valikoima myös niin sanottuja varmuuslukitteisia malleja. Näitä kaksoisvipukäyttöisiä malleja on saatavana pystysuorista ja vaakasuorista kiinnittimistä sekä työntötanko- ja sulkukiinnittimistä. Varmuuslukitteiset pikakiinnittimet ovat pääosin sinkittyrunkoisia ja ne on varustettu kaksikomponenttikädensijalla.

Valikoimaamme kuuluvat myös ruostumattomasta teräksestä valmistetut AMF-pikakiinnittimet. Ruostumattomia pikakiinnittimiä on saatavana useita malleja: pystysuorat kiinnittimet, vaakasuorat kiinnittimet, työntötankokiinnittimet ja sulkukiinnittimet.

Useimmat ruostumattomasta teräksestä valmistetut pikakiinnittimet on varustettu myös ergonomisella kaksikomponentti kädensijalla. Ruostumattomien pikakiinnittimien nivelien kestovoitelu on sellainen, että kiinnittimiä voidaan käyttää myös elintarviketeollisuudessa esimerkiksi kuljettimien laitojen pitiminä tai luukkujen ja astioiden sulkimina.

AMF pikakiinnittimistä on saatavana myös mustia malleja, jotka on tarkoitettu käytettäväksi kappaleiden kiinnittämiseen optisen mittauksen yhteydessä. Mustia AMF-pikakiinnittimiä on saatavana pystysuorina kiinnittiminä, vaakasuorina kiinnittiminä ja työntötankokiinnittiminä. Näistä pystysuorissa ja vaakasuorissa kiinnittimissä on eri jalustavaihtoehtoja. Mustia pikakiinnittimistä on myös varmuuslukitteisia malleja. Myös mustissa AMF kiinnittimissä on korkealaatuinen, ergonomisesti muotoiltu kädensija.

Pneumaattiset kiinnittimet

AMF valikoimassamme on myös laaja mallisto pneumaattisia pika-, vipu- ja kääntökiinnittimiä.

AMF pneumaattiset pikakiinnittimet ovat vakiopinnaltaan tasopintaan kiinnitettäviä ja ne on varustettu joko vaaka- tai pystysylinterillä. Pneumaattiset pikakiinnittimet ovat malliltaan joko työntäviä tai päältä painavia.

Suuri osa käsikäyttöisistä pikakiinnittimistä ja kevyemmistä pneumaattisista pikakiinnittimistä on varustettu kärkiruuvilla, jossa on neoprensuoja. AMF pikakiinnittimille on saatavana runsas valikoima erilaisia kärkiruuveja, kuten jousitettu kärkiruuvi, kärkiruuvi nivelkärjellä, kärkiruuvi vulkanoidulla kumikärjellä jne.

Valikoimassamme on runsaasti myös erilaisia AMF:n pneumaattisia vipukiinnittimiä sekä AMF:n pneumaattisia kääntökiinnittimiä. Kääntökiinnittimet ovat pyöreä- tai nelikulmarunkoisia. AMF kääntökiinnittimiä on saatavana sekä laippa- että kierrekiinnityksellä. Tästä syystä ne voidaan kiinnittää useilla eri tavoilla. Pneumaattisissa kääntökiinnittimissä kääntöliike suuntautuu mallista riippuen joko oikealle tai vasemmalle.

Lisävarusteena pneumaattisiin kääntökiinnittimiin on saatavana mm. kiinnitysvarsia.

Mikäli tarvitset lisätietoja AMF pikakiinnittimistä tai muista AMF-tuotteista, lähetämme sinulle AMF-tuoteluettelon, jossa on tarkempaa tietoa tuotteista mitta- ym. tietoineen.

Ota yhteyttä

Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot löytyvät kunkin mallin omilta sivuilta. Myyntihenkilöstömme kertoo mielellään lisää tuotteistamme ja auttaa sinua sopivan vaunumallin valinnassa. Myyntimme tavoittaa puh. 010 195 540 tai email myynti@kontutek.fi.

kontutek logo valkoinen

Palvelemme asiakkaitamme laajalla vakiotuotevalikoimalla ja lisäksi toimitamme useita tuotteitamme asiakkaan toivomin mitoin ja piirustusten mukaisesti.

YHTEYSTIEDOT

+358 10 219 5540
myynti@kontutek.fi

KÄYNTI- JA POSTIOSOITE

Atomitie 5 C, 2.krs
00370 HELSINKI

TAVARANTOIMITUS JA NOUDOT

Atomitie 5 F, 2.krs
00370 HELSINKI

suomen vahvimmat logo

kauppalehti menestyjät logo

Copyright © 2023 Kontutek Oy