Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

Haarukkavaunut ja pumppukärryt

Etusivu » Tuotteet » Nosto- ja siirtovälineet » Haarukkavaunut ja pumppukärryt

Tuotteet

Pumppukärry tai haarukkavaunu siirtoavuksi

Valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia pumppukärry- ja haarukkavaunumalleja erilaisiin käyttöympäristöihin. Vakiomallien lisäksi toimitamme myös galvanoituja ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuja haarukkavaunuja, jotka soveltuvat hyvin myös erityisen vaativissa, kylmissä ja kosteissa ympäristöissä työskentelyyn.

Pumppukärryillä saat siirrettyä raskaat kuormalavat sekä erilaiset tavarat ja taakat turvallisesti ja helposti. Pumppukärryt ovat oiva apuväline esimerkiksi varastoissa, tavarankuljetuksissa ja jakeluautoissa. Maahantuomme monen valmistajan korkealaatuisia pumppukärry- ja haarukkavaunuja, joiden laatuun ja toimintavarmuuteen voit luottaa.

Autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa!
Lue lisää »
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Pumppukärryjen ja haarukkavaunujen ominaisuuksia

Pumppukärryt on mallista riippuen varustettu joko normaalinostolla tai pikanostolla. Valikoimassamme on lisäksi useita erilaisia pumppukärryvaakoja, myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuina versioina.

Haarukkavaunuja on saatavana useilla kantavuusvaihtoehdoilla: mm. 2000 kg, 2200 kg, 2300 kg, 2500 kg ja 3000 kg. Useimmissa malleissa valittavanasi on useita haarukkapituuksia ja -leveyksiä. Vakiomallien haarukkapituus on 800 – 2000 mm, vakiohaarukkaleveyksiä on useita.

Pyörävaihtoehtoja on useissa malleissa useampia, mm. nylon, polyuretaani ja teräs. Vakiona telihaarukkapyörät.

Haluatko lisätietoja?

Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot löytyvät kunkin mallin omilta sivuilta. Myyntihenkilöstömme kertoo mielellään lisää tuotteistamme ja auttaa sinua sopivan tuotteen valinnassa. Myyntimme tavoittaa puh. 010 195 540 tai email myynti@kontutek.fi.

kontutek logo valkoinen

Palvelemme asiakkaitamme laajalla vakiotuotevalikoimalla ja lisäksi toimitamme useita tuotteitamme asiakkaan toivomin mitoin ja piirustusten mukaisesti.

YHTEYSTIEDOT

+358 10 219 5540
myynti@kontutek.fi

KÄYNTI- JA POSTIOSOITE

Atomitie 5 C, 2.krs
00370 HELSINKI

TAVARANTOIMITUS JA NOUDOT

Atomitie 5 F, 2.krs
00370 HELSINKI

 

Copyright © 2024 Kontutek Oy