Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

Kippikontit ja -laatikot

Etusivu » Tuotteet » Kippikontit ja valuma-altaat » Kippikontit ja -laatikot

Tuotteet

Kippikontti ja käyttöympäristöt

Kippikontti on erinomainen apuväline erilaisten jätteiden ja nesteiden käsittelyyn. Kontissa pystyt kuljettamaan siirrettävät materiaalit helposti ja kippaamaan materiaalit haluamaasi paikkaan.

Valikoimassamme on useita kippikonttimalleja ja kokovalikoimamme on laaja. Kaikki mallit voidaan siirtää trukilla tai haarukkavaunulla. Konteista on saatavana myös pinoamisvaunulla siirrettäviä malleja.

Näytetään kaikki 7 tulosta

Laadukkaat materiaalit ja kippikonttien korkealaatuinen viimeistely

Kaikki kippikonttimallimme on valmistettu laadukkailla menetelmillä korkealaatuisesta vahvasta teräksestä. Mallistomme on suunniteltu erityisesti vaativaan ammattikäyttöön, sillä kippikonttiemme tukeva teräsrunko kestää ongelmitta myös kovassa teollisuuskäytössä.

Varmatoimiset automaattisesti kippaavat ja palautuvat kippikontit ovat erittäin mukavia ja kevyitä käyttää. Ne lukkiutuvat kippauksen jälkeen automaattisesti ja jämäkästi takaisin paikalleen.

Konttien pintakäsittely on maalattu tai sinkitty. Useissa maalatuissa malleissa on valittavana eri värivaihtoehtoja.

Useita malleja ja kokoja

Kippikontti malleja on kolme:

  • avonainen malli
  • kannellinen malli
  • kippilaatikko

Kaikkia malleja voidaan siirtää trukilla tai pumppukärryllä. Saatavana on myös pinoamisvaunulla siirrettäviä malleja, nosturilla nostettavia nostosilmukoilla varustettuja malleja sekä malleja, joita voidaan siirrellä erilaisilla trukin haarukoihin tai nosturiin liitettävillä nostolaitteilla. Kippikontti voidaan varustaa myös pyörillä, jolloin sen siirtämiseen ei tarvita erillistä laitetta.

Osa kippikonteista on päällekkäin pinottavia.

Valikoimamme kippikontit ja -laatikot ovat kippauksen jälkeen automaattisesti palautuvia ja lukkiutuvia. Konttien kippaus voi toimia automaattikippauksella, trukinhaarukoita levittämällä, vaijerivapautuksella tai vipuvapautuksella.

Kippikontti lisävarusteet

Lisävarusteena kippikontteihin on mallista riippuen saatavana mm. kontin kansi, pyörävarustus, korotuspalat pinoamisvaunua varten, tyhjennyshana kippikontin alareunaan, automaattinen haarukan lukitus ja automaattinen kippaus haarukoita levittämällä tai puskulevytoimisena.

Ota yhteyttä

Lisätietoja kippikonteista saat kunkin mallin omilta tuotesivuilta. Myyntihenkilöstömme kertoo mielellään lisää tuotteista ja auttaa sinua sopivan kippikonttimallin valinnassa. Myyntimme tavoittaa puh. 010 195 540 tai email myynti@kontutek.fi.

kontutek logo valkoinen

Palvelemme asiakkaitamme laajalla vakiotuotevalikoimalla ja lisäksi toimitamme useita tuotteitamme asiakkaan toivomin mitoin ja piirustusten mukaisesti.

YHTEYSTIEDOT

+358 10 219 5540
myynti@kontutek.fi

KÄYNTI- JA POSTIOSOITE

Atomitie 5 C, 2.krs
00370 HELSINKI

TAVARANTOIMITUS JA NOUDOT

Atomitie 5 F, 2.krs
00370 HELSINKI

suomen vahvimmat logo

kauppalehti menestyjät logo

Copyright © 2023 Kontutek Oy