Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

Hyllyvaunut ja keräilyvaunut

Etusivu » Tuotteet » Vaunut ja rullakot » Hyllyvaunut ja keräilyvaunut

Tuotteet

Keräilyvaunut ja hyllyvaunut ovat näppäriä apulaisia moneen tarpeeseen

Monikäyttöiset keräilyvaunut ovat kätevä ratkaisu, kun tarvitaan apuvälineitä erilaisissa tavaroiden siirtely- ja keräilytehtävissä. Valikoimassamme on paljon erilaisia malleja, joista löydät sopivat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin ja käyttöympäristöihin. Monipuoliseen valikoimaamme kuuluu erilaisilla kantavuuksilla ja mitoilla varustettuja hyllyvaunuja, jotka sopivat niin kevyempään tavaroiden siirtelyyn esimerkiksi toimistotiloissa kuin myös raskaamman kuorman kuljettamiseen vaikkapa varastoissa tai myymälässä.

Lue lisää »

Näytetään tulokset 1–36 / 39

Laaja valikoima erilaisia keräily- ja hyllyvaunuja

Runsaasta valikoimastamme löydät keräilyvaunuja erilaisilla ominaisuuksilla. Osassa vaunuista on hitsattu runko, osa vaunuista on osista kasattuja. Useissa osista kasatuissa malleissa on säädettävä hyllytasojen ja kädensijojen korkeus. Keräilyvaunut on suunniteltu erityisesti tavaroiden keräilytoimintoihin ja ne ovat helposti liikuteltavia. Etenkin vaunumalleja, joissa kaikki pyörät ovat kääntyviä, on helppo käsitellä myös ahtaissa ja vaikeakulkuisissa tiloissa.

Valikoimaamme kuuluu myös hyllyvaunuja sekä lavavaunu- ja myymälävaunu-mallisia ratkaisuja, joissa on pelkkä lavataso tai lavataso ja runkoa vasten taitettava ylätaso. Hyllyvaunuja on saatavana mallista riippuen 1 – 5 hyllytasolla. Myymälävaunut ovat sisäkkäin meneviä, joten niiden tilan tarve varastoitaessa on pieni. Kantavuudet vaihtelevat sadasta kilosta jopa viiteensataan kiloon.

Suuremmat tavarat on helppo lastata ja siirtää ilman hyllyjä olevilla vaunuilla. Vastaavasti pienemmät tavarat on helppo lastata ja järjestää hyllyvaunujen hyllytasoille. Tavarat voidaan siten siirtää valmiiksi tarpeen mukaan järjesteltyinä ja ne on helppo ottaa hyllytasoilta tarpeen mukaan pois. Monissa hyllytasoilla varustetuissa malleissa on vakiona tai lisävarusteena runkoa vasten taittuva tikasosa, jonka avulla tavaroiden korkealta ottaminen sujuu helposti.

Laadukkaat materiaalit ja huolellinen viimeistely

Kaikki hyllyvaunut ja keräilyvaunut on valmistettu laadukkaista ja kestävistä materiaaleista. Laajasta valikoimasta on helppo koota ihanteellinen vaihtoehto vastaamaan omia käyttötarkoituksia.

Keräilyvaunuja on saatavana erilaisilla pintakäsittelyvaihtoehdoilla esimerkiksi sähkösinkittynä tai maalattuna. Maalatuissa vaunuissa on useita värivaihtoehtoja. Suurimmassa osassa vaunuista on vakiovarusteena muovipäällysteinen työntökahva.

Vaunujen rungot on valmistettu teräksestä. Vaunuja on saatavana myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuina. Hyllytasot ovat vaunumalleista riippuen joko laminaattia, filmivaneria tai terästä. Osassa vaunuista on tarjolla useita vaihtoehtoja laminaattitasoksi kuten koivu tai pyökki.

Keräilyvaunujen lisävarusteet

Useisiin keräilyvaunumalleihimme on saatavana erilaisia lisävarusteita, jotka tekevät vaunuista entistä kätevämmät ja monipuolisemmat käyttää. Esimerkiksi myymäläkäyttöön tarkoitetut vaunut voidaan varustaa erilaisilla koreilla tai tikasosalla. Tikasosan avulla tavaroiden keräily onnistuu jopa 2,5 metrin korkeudesta.

Lisäksi keräilyvaunuun saa mallista riippuen esimerkiksi

  • kirjoitusalustan
  • hyllynjakajan
  • vetolaatikoita
  • kynätelineen
  • erilaisia pyörävaihtoehtoja

Suurimmassa osassa vaunuista on vakiona kääntyvät harmaakumipyörät. Useissa malleissa vaunun toiseen päätyyn on valittavana kääntyvien pyörien sijaan myös kiinteät pyörät. Pyöriä on saatavana myös kuulalaakeroituna, umpikumisina tai jarrullisina mallista riippuen. Kuulalaakeroidut pyörät eivät jätä jälkiä lattiaan. Osassa malleista on keskellä tukipyörät helpottamaan vaunujen siirtämistä.

Ota yhteyttä – autamme mielellämme

Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot löytyvät kunkin mallin omilta sivuilta. Myyntihenkilöstömme kertoo mielellään lisää tuotteistamme ja auttaa sinua sopivan vaunumallin valinnassa. Myyntimme tavoittaa puh. 010 195 540 tai email myynti@kontutek.fi.

kontutek logo valkoinen

Palvelemme asiakkaitamme laajalla vakiotuotevalikoimalla ja lisäksi toimitamme useita tuotteitamme asiakkaan toivomin mitoin ja piirustusten mukaisesti.

YHTEYSTIEDOT

+358 10 219 5540
myynti@kontutek.fi

KÄYNTI- JA POSTIOSOITE

Atomitie 5 C, 2.krs
00370 HELSINKI

TAVARANTOIMITUS JA NOUDOT

Atomitie 5 F, 2.krs
00370 HELSINKI

 

Copyright © 2024 Kontutek Oy