Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

Kaapinsiirtolaitteet

Etusivu » Tuotteet » Nosto- ja siirtovälineet » Kaapinsiirtolaitteet

Tuotteet

Kaapinsiirtolaitteet helpottamaan työskentelyä

Kaapinsiirtolaiteet ovat hyvä apuväline kuljetusyrityksille, muuttopalveluihin, logistiikkayrityksille, sähköasennusliikkeille, kalustekuljetuksiin, kassakaappikuljetuksiin yms.

Kaapinsiirtolaitteilla suurten kalusteiden, sähkökaappien, datakaappien ym. siirtäminen paikasta toiseen sujuu helposti. Kaapinsiirtolaitteet on tarkoitettu kuorman siirtoon tasaisella alustalla. Kaapinsiirtolaitteen käyttäminen siirroissa lisää merkittävästi työturvallisuutta suuria tavaroita siirrettäessä.

Ota yhteyttä kaapinsiirtolaitteista

Autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa!

Lue lisää »

Näytetään kaikki 4 tulosta

Miten käytät kaapinsiirtolaitetta?

Siirtolaitepari asetetaan siirrettävän kuorman molemmin puolin ja siirrettävä taakka kiinnitetään siirtolaitteen puoliskojen väliin siirtolaitteessa olevien sidontaliinojen avulla. Sen jälkeen taakka nostetaan siirtoa varten kaapinsiirtolaiteparissa olevien nostomekanismien avulla kuljetuskorkeuteen. Siirtolaitteen mallista riippuen nostomekanismi on joko käsiveivitoiminen tai käsihydraulisella vivulla toimiva.

Siirtolaitteen kuormaliinoilla kiinnitettynä taakka makaa tukevasti siirtolaiteparin keskellä. Näin suuretkin tavarat on helppo siirtää kaapinsiirtolaitteella pidempiäkin matkoja turvallisesti ilman, että taakkaa joudutaan erikseen nostelemaan tai kallistelemaan. Valikoimassamme saatavana erilaisia kaapinsiirtolaitemalleja.

Haluatko lisätietoja?

Tarkemmat tuotekohtaiset tiedot löytyvät kunkin mallin omilta sivuilta. Myyntihenkilöstömme kertoo mielellään lisää tuotteistamme ja auttaa sinua sopivan tuotteen valinnassa. Myyntimme tavoittaa puh. 0102195540 tai email myynti@kontutek.fi.

kontutek logo valkoinen

Palvelemme asiakkaitamme laajalla vakiotuotevalikoimalla ja lisäksi toimitamme useita tuotteitamme asiakkaan toivomin mitoin ja piirustusten mukaisesti.

YHTEYSTIEDOT

+358 10 219 5540
myynti@kontutek.fi

KÄYNTI- JA POSTIOSOITE

Atomitie 5 C, 2.krs
00370 HELSINKI

TAVARANTOIMITUS JA NOUDOT

Atomitie 5 F, 2.krs
00370 HELSINKI

 

Copyright © 2024 Kontutek Oy