Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!
Etusivu » Tuotteet » Nosto- ja siirtovälineet » Nostopöydät » Kiinteät sähköhydrauliset nostopöydät » HW kiinteät nostopöydät

HW kiinteät nostopöydät

Kiinteästi asennettavat HW-nostopöydät on rakennettu vahvasta profiiliputkesta ja ne soveltuvat erityisen hyvin raskaaseen ammattikäyttöön. HW-pöydät ovat erittäin tukevarakenteisia ja toiminnaltaan luotettavia. Hiljainen ja tehokas moottori on sijoitettu nostopöydän alarunkoon. Moottorin suojausluokka IP 54. 
CE-hyväksytty EN1570 ja ANSI/ASME standardien mukaisesti. 

Pöydän tappiholkit huoltovapaat. Suljetun hydrauliikan turvaventtiili pysäyttää nostopöydän mikäli hydrauliikkaletku vaurioituu. Hydrauliikkamoottori on varustettu ylikuormitussuojalla ja laskutoimintoa säätelevällä rajoitinventtiilillä.

Laaja turvaväli saksien välissä parantaa työskentelyturvallisuutta. Pöytätason kaikilla sivuilla on turvakehikko kahdella turvakytkimellä, joka estää kuorman tai pöydän käyttäjän puristuksiin joutumisen. Pöytä on varustettu lisäksi yläasennon turvakytkimellä. Vaihtovirtamoottorissa on 24 V ohjausyksikkö, johon on sijoitettu “ylös-alas”-ohjausnäppäimet ja turvakatkaisin. Ohjaimessa vakiona 3 m kaapeli. 

Vakiovarusteena 8 m pitkä 3-vaihekytkentäkaapeli (400 V / 16 Amp). Kaikissa HW-nostopöydissä on vakiona neljä irrotettavaa nostosilmukkaa, jotka helpottavat pöydän siirtämistä ja paikalleen asentamista. 

HW1001 nostopöytä yhdellä saksiparilla

Nostokyky: 1000 kg
Tasokorkeus: 205 – 1000 mm
Isku: 795 mm
Tasokoko (L x S): 820 x 1300 mm
Alarungon mitat (L x S): 630 x 1240 mm
Nostonopeus: 20 sek yläasentoon
Nostomoottori: 750 W
Paino: 160 kg

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteesta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Kontutek Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

kontutek logo valkoinen

Palvelemme asiakkaitamme laajalla vakiotuotevalikoimalla ja lisäksi toimitamme useita tuotteitamme asiakkaan toivomin mitoin ja piirustusten mukaisesti.

YHTEYSTIEDOT

+358 10 219 5540
myynti@kontutek.fi

KÄYNTI- JA POSTIOSOITE

Atomitie 5 C, 2.krs
00370 HELSINKI

TAVARANTOIMITUS JA NOUDOT

Atomitie 5 F, 2.krs
00370 HELSINKI

 

Copyright © 2024 Kontutek Oy