Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!
Etusivu » Tuotteet » Akkutoimiset porraskiipijät » Porraskiipijöiden varusteet ja varaosat » SAL-porraskiipijöiden varusteet ja varaosat » Ovi- ja levypidike SAL

Ovi- ja levypidike SAL

Tuotekoodi: 930153

Näppärä ja helppokäyttöinen ovi- ja levypidike SAL kiipijöihin (lisävaruste). Pidikkeen avulla leveiden ovien ym. kuljettaminen portaissa sujuu turvallisesti. Voidaan käyttää kaikenlaisissa portaissa. Kantavuus 130 kg. Kuorman maksimileveys 1240 mm.

Tuotenumero: 930153.

Lisätuotetiedot

Sopii kaikkiin SAL-kiipijöihin. Nopea ja helppo asentaa ilman työkaluja. Voidaan asentaa kiipijöihin myös jälkikäteen (ei vaadi tehdasasennusta).

Pidike on saranoitu ja sitä voidaan käännellä sivusuunnassa. Vakiona kiinnitysvyö, jolla kuorma on helppo kiristää tukevasti pidikettä vasten.

  • Kantavuus 130 kg.
  • Paino 16 kg.
  • Kuorman maksimileveys 1240 mm.
  • Saranoitu, voidaan kääntää oikealle ja vasemmalle.
  • Helppo asentaa ja irrottaa ilman työkaluja.Painavia kuormia kuljetettaessa suosittelemme akselinlevityssarja (tuotenumero 930111) asentamista.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää tuotteesta

"*" näyttää pakolliset kentät

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Kontutek Oy:n tietosuojaselosteesta »
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

kontutek logo valkoinen

Palvelemme asiakkaitamme laajalla vakiotuotevalikoimalla ja lisäksi toimitamme useita tuotteitamme asiakkaan toivomin mitoin ja piirustusten mukaisesti.

YHTEYSTIEDOT

+358 10 219 5540
myynti@kontutek.fi

KÄYNTI- JA POSTIOSOITE

Atomitie 5 C, 2.krs
00370 HELSINKI

TAVARANTOIMITUS JA NOUDOT

Atomitie 5 F, 2.krs
00370 HELSINKI

 

Copyright © 2024 Kontutek Oy