Meiltä löydät työkalut sekä materiaalikäsittelyyn ja varastointiin liittyvät tuotteet!

Tuolit ja asentajan alustat

Tuolit eri tarpeisiin löydät Kontutekin valikoimista. Maahantuomme ja myymme laajaa valikoimaa toimistotuoleja, työtuoleja, satulatuoleja, työjakkaroita ja erilaisia muita tuolimalleja. Edustamiamme merkkejä ovat mm. Global ja Salli tuolit. Tuolimallistomme kattaa laajan valikoiman ergonomisesti suunniteltuja ja laadukkaita tuoleja ja jakkaroita toimistotuolimalleista aina tuotanto- ja hitsausympäristöön soveltuviin tuolimalleihin. Valikoimastamme löytyy sopivat ratkaisut eri ympäristöihin ja työtehtäviin, kuten konttoreihin, kouluihin, lastentarhoihin, sairaaloihin ja lääkäriasemille, kampaamoihin ja partureihin, myymälöihin, valvomoihin, varastoihin, korjaamoihin ja konepajoihin, teollisuuslaitoksiin.

Tuotteiden määrä listauksessa

Kestävät tuolit ammattikäyttöön

Tuolivalikoimassamme on paljon erilaisia malleja satulatuoleista, erilaisiin jakkaroihin, asentajantuoleihin ja selkänojallisiin työtuoleihin. Istuin-, selkänoja- ja jalustamalleja on useita. Saatavana on myös useita kaasujousikorkeuksia. Työtuolien istuimen materiaalivaihtoehtoja on tuolimallista riippuen useampia: kangas, mikrokuitu, keinonahka, nahka, puu, polyuretaani, solumuovi ja kovamuovi. Kaikki tuolit ovat korkeussäädettäviä. Lisäksi tuoleissa ja jakkaroissa on mallista riippuen erilaisia säätömahdollisuuksia istuimen kaltevuuteen ja selkänojan kaltevuuteen ja korkeuteen liittyen.

Tuolit, joissa on ristikkojalusta, voidaan varustaa joko liukunastoilla tai pyörillä. Pyörävaihtoehtoja on useita ja monet tuoleista voidaan varustaa myös jarrupyörillä, joko niin, että tuolit pysyvät istuttaessa paikallaan tai niin, että tuoli pysyy paikallaan, kun siinä ei istuta. Monet tuoleista voidaan varustaa myös jalkatuella tai rengasjalkatuella. Monet tuolimalleista toimitamme myös ESD-suojattuina.

Toimistotuoleissa ja muissa työtuoleissa vakiomallisten selkänojallisten tuolien lisäksi on valittavanasi erilaisia satulatuoli- ja jakkaramalleja. Monissa tuoleissa on valittavana useita istuinmalleja ja tuolit voidaan varustaa joko liukunastoilla tai erilaisilla pyörillä. Useisiin malleihin voit valita myös erilaisia jalkatukia. Istuinmateriaalivaihtoehtoja tuoleissa on eri malleissa useita ja kaikissa tuoleissa sekä jakkaroissa on valittavissa useita kaasujousikorkeuksia. Moniin jakkaramalleihin on saatavana lisävarusteena esimerkiksi selkänoja ja muita varusteita.

Asentajantuolit ja asentajan alustat

Korjaamo- ja huoltopuolelle meillä on tarjota lisäksi erilaisia erityisesti vaativaan ammattikäyttöön suunnitellut asentajantuolit, asentajanvaunut ja asentajan alustat, jotka helpottavat huomattavasti asennus- ja korjaustöitä, kun työskennellään hankalissa paikoissa. Asentajantuoleja on saatava eri malleja, myös ESD-malli. Lisäksi asentajantuoleissa on eri korkeusvaihtoehtoja. Asentajantuolit on varustettu työkaluasetilla ja tarvikelokeroilla, joissa työkalut voidaan säilyttää työskentelyn aikana. Myös asentajanvaunuissa ja asentajan alustoissa valittavanasi on eri malleja käyttötarkoituksen mukaan.

Kaikki myymämme tuolit, jakkarat sekä asentajantuolit, asentajan alustat ja -vaunut ovat korkealaatuisia ja viimeistelyltään huoliteltuja. Autamme sinua mielellämme oikean tuolimallin valinnassa.